אללה מחזור ד'!!! באנו להשתלט על העולם!!!! :) כל צוות הניהול של הקומונה שלנו יוצא לפעולה!
S Scheisse New member 11/4/06 #41 אללה מחזור ד'!!! באנו להשתלט על העולם!!!! כל צוות הניהול של הקומונה שלנו יוצא לפעולה!
D DeadWolf New member 11/4/06 #43 אללה ארז פה! אנחנו נביא בכם!! מחזור ד' לנצח וכל השאר לגטו.. (חוץ מכמה שאני משאיר ככה בחוץ!)
F Fat Danken New member 11/4/06 #45 אני חש ב.. מה המילה? הגזמה. חבר'ה, הכל מתוך שיעמום החופש [: תרגיעו, כולנו חברים.
ק קולה מהאף New member 11/4/06 #55 סתמו ת'תחת חזרתי מהטיול ואתם מזיזים לי את הזין לא אכפת לנו שתביאו את הג'מעה שלכם לפורום,לא אכפת לנו מכלום. אנחנו שמים זין על הכל. אז סתמו ת'תחת ותעשו מה שבא לכם.
סתמו ת'תחת חזרתי מהטיול ואתם מזיזים לי את הזין לא אכפת לנו שתביאו את הג'מעה שלכם לפורום,לא אכפת לנו מכלום. אנחנו שמים זין על הכל. אז סתמו ת'תחת ותעשו מה שבא לכם.
M Ms UnderstOod New member 11/4/06 #58 אל תהיה רשע אור חמד.. איפה גילייי~??! (חפי אהבת חיי!!!!!!!!! )
B BlackMetalist New member 11/4/06 #62 שלום שמי אורן, אני ממחזור ד אני גר בצורן... ואור וולף הוא הכושי שלי ^^ אל תנסו לפגוע בו ^^
ק קולה מהאף New member 12/4/06 #74 אתם לא מבינים משהו. ממש ממש ממש לא אכפת לנו אם האנשים שנכנסים לפורום הם האנשים הכי כלים ומגניבים בעולם,אנחנו שונאים את כולם,גם אחד את השני ואפילו את עצמנו. אנחנו אוהבים רק מי שהוא פאנק פאנק קשוח וזה מעטים ביותר. עידו ארן דסי גוטי וכו' תסכימו איתי.
אתם לא מבינים משהו. ממש ממש ממש לא אכפת לנו אם האנשים שנכנסים לפורום הם האנשים הכי כלים ומגניבים בעולם,אנחנו שונאים את כולם,גם אחד את השני ואפילו את עצמנו. אנחנו אוהבים רק מי שהוא פאנק פאנק קשוח וזה מעטים ביותר. עידו ארן דסי גוטי וכו' תסכימו איתי.
M Ms UnderstOod New member 12/4/06 #143 טוב נשמה אבל כשגילי יכתוב פה ומישהו כותב לו משו רע אני מזיינת אותו מכות וכולכם יודעים שאני יכולה