שלום :)

צודק צודק

זה השחקןעם תסמונת הטורט נכון? הוא שיחק אחר כך באימפריית הכדורסל אוראל גרייט,קרא לי פעם בןזונה,אבל הבלגתי. טורט...

id0a

New member
דיי חפי, הם הוליכו אותך שולל

שים לב איך התחברת עם השטן, אתה מנהל איתם שיחה ? חשבתי שאותך לפחות הם לא יפילו. לארן וגלעד עוד אפשר לסלוח כי גלעד מורעל ואת ארן אי אפשר לעצור. לגונן אי אפשר לסלוח, כי אף אחד לא באמת אוהב אותו. אבל חפי אתה, למה אתה ?! אל תדאג אני אוציא אותך מהבוץ, כי מגריידי כבר אחרי השיא ועכשיו הוא סתם כושי שמזדקן עם כדור ביד וכמו שמי שמשתמש בניק שלו כאן וכינויו "טימאק" מזדקן עם זיין בתחת. לפחות זאבמת הבין שיש פה חושהומור אבל טרייסי שחור מדי כדי להבין את זה.

TracyMcGrady

New member
יהומו.

זה שמגריידי כבר לא בשיאו כולם יודעים. אתה רוצה ללכך אלי..כבר אמרתי...בוא נפגש...ורק אני ואתה יהומו. חתיכת פוץ לך זדיין, אתה ילד כזה הומו. כוס על האמא שלך המופחת יחתיכת הומו...אתה ממש ממש מעצבן, אני בא בטוב ואתה מזדיין עם קללות של הומו....בוא...ממש בוא...ממש בא לי להרוג אותך...וואלה לא איומים..דבר איתי בהודעה פרטית אם אתה רוצה..לא נראה לי שכולםצריכים לראות מה ילך בינינו...יחתיכת הומו. (ושוב...החוש הומור שלך דפוק...לך לפסיכולוג) חג שמח אנשים..אמן עידו תמות בכבישים יהומו.

DeadWolf

New member
אחי מה אתה יורד בכלל לזה?

הבנו כבר את הכיוון של האפס הזה.. בו נשחק אותה בוגרים ומעכשיו אל תענה לאידיוט הזה.. פחות אחד יותר נחמד :)

id0a

New member
יא חנון אחד, "בוא אלי להודעה פרטית"

רואים שאתה כל היום משחק סימס ומסתכל על איך זונות מזדיינות וספרתי 6 פעמים שאמרת הומו...טוב. יאללה בוא מכות ילד מסכן, גם ככה אם אני רואה אותך אני מזיין לך ת'פנים יא הומו יא הומו יא הומו יא הומו יא הומו יא הומו יא הומו (אני אמרתי 7 פעמים יא חתיכת בן זונה מסריח.) קיצר, מארגנים מקום ושעה גבר ?

DeadWolf

New member
מה שנכון נכון ../images/Emo3.gif

לחתוך ורידים זה הכי אחי! אני שותה דם של חתולים!!!

למעלה