מבין כל המוקיונים פה אתה הכי כלי, למה אתה מבין באן בי איי. idoa...אתה הילד שעושה הכי הרבה רוח...ואמא שלך מזדיינת. קיצר, חג שמח לכולם...ללא יוצא מן הכלל....לא מעניין אותי מכלום. כולנו אנשים. ו-NBA לשלטון.
אני מעדיף בהרבה כדורסל אירופאי. בNBA הכל מבוסס על יכולת אישית,השחקנים עושים המון show off,כל משחק נמשך נצח וחוץ מהפלייאוף המשחקים ממש לא קריטיים. כדורסל אירופאי,זה כדורסל קלאסה.
גם אני לא סובל את זה...אבל באירופה את הרבה מהלכים יפים של שחקנים..יש של מהלכים יפים של קבוצה...אתה צודק אבל לפעמים גם כיף לראות יכולת אישית...משחקי אן ביא יי הם משעממים..לפחות רובן..(או של סאן אנטוניו החראות) אזורית...ויכולת אישית.
חפי - אין מה להוסיף דסי - אני לא יודע מה איתכם אבל אני מכיר 2 כוסיות שקוראים להם דסי.. וממה שראיתי הדסי שלכם לא ממש כוסית.. אפילו לא כוס גוטי - חחח אני בכלל לא רוצה לדעת איך הוא נראה.. ניטים איפור כבד נושך יתושים?? יופי של שם.. שיחקתם אותה.. ארן - תאמת אני אוהב את השם אז נעזוב.. אין לי מושג איזה עוד שמות יש אצלכם אבל תמיד שמות ישמעו מוזר בעיני אנשים אחרים.. למה אני מצדיק את עצמי בכלל כוסומו! יאללה תהנו!
הניק נבחר בגלל איך שאנחנו קוראים לו! ולא להפך.. אני משאר שזה ככה גם אצלכם! ואם לא הבנת אותי לך תשאל את אמא שלך.. אגב אמא שלך עכשיו באמצע משגל רציני עם סוס פוני.. אז אם היא לא במטבח תחפש אותה בחצר.. לך בעקבות הגניחות.. אגב כבר אמרנו שהכל בצחוק נכון? שיהיה לכולם יומטוב!
האידיוטיות שהתחלתם לקרוא לו ככה. מילא זה היה כשהייתם ילדים קטנים והייתם קוראים לו צ'ארלס בארקלי עקב דמיון מדהים לשחקן,או עבדול ראחים ראוף כי הוא חצי ערבי,אבל איך מתישהו בשנים האחרונות הגעתם למצב שאתם קוראים לבןאדם טרייסי מגריידי?!
קודם כל...זה בגלל שאני אובססיבי לגביו..ואין צורך שתצחק עליי בגלל זה...בגלל שלא ממש אכפת לי. וגם אין לי בעיה שיקראו לי פה ושם טימאק...בכל זאת. אני מעריץ את השחקן הזה כבר הרבה זמן...ואני לא ממש דומה/אוהב את בארקלי...הוא מדבר יותר מידיי (אולי טיפה כמוני :X). ואממממ זהו בעיקרון...אני התחלתי לאהוב את טי מאק כיתה ט'..אז נהייתי מכור וקניתי הכל שכתוב עליו טי מאק...או שזה שלו. וזהו. בגלל זה. אחי שיהיה לך חג שמח...ויאללה. חאלאס להתחכם ולקלל...פשוט אתמול לא ישנתי לילה שלם..אז הפיוזים כבר היו בשמיים