שלום :)

בואנה אתה לא מכיר אותו

ולא את רשימת המחסלים בהודעה שלו. סתום ת'תחת ומהר,לפני שהאשכנזים יגרמו לך לפרפר. עידו,מה קרה פה כשלא הייתי? סעמק אני רוצה פורום שאפשר יהיה לפתוח בוא הודעה שכתוב בה "מה קורה?" וכולם מקללים. זדיינו.

Ms UnderstOod

New member
מעניין מה ההגדרה שלך ל"בידור"..

בעיניי למשל זה לראות אותך אחרי שראית למישהי.. לא קללות בפורום

פנטילון

New member
בעיני זה הירידות השנונות של עידו

הקללות הממוחזרות של הטימאק הזה שעממו לי ת'תחת שלא לדבר בכלל על המשה אושרי הזה שחש עצמו ערסווט. הפורום הזה לאחרונה מכניס אנשים לסרטים רעים ממש. אגב, ראיתי מישהי, לא ראיתי למישהי.

id0a

New member
משה הוא באמת ערסווט, הוא בצופים

ואתה בתור פעיל בני המושבים צריך לדעת שלא מתעסקים עם הצופים ובמיוחד לא עם בית"ר (שגונבים גלונים של מים בכנרת D:).

פנטילון

New member
בית"ר דווקא בסדר

היה משחק כדורגל מצחיק אני אמור לזכור משהו על המים בכנרת?

TracyMcGrady

New member
כנס יחתיכת הומו מתנשא

בונא, תראה איך אתה נראה..לך זדיין אתה וכל הפורום במעפן הזה יוצאים על אור? ישרמוטה כושילידודה שלך...כדאי שתרגע..יש בי רבע תימני ואנילא מפחד להשתמש בוא.. אולי תחזיר לי בתגובה איטלקטואלית..וכמה שדבריי נדושים...אבל אתה על הזין שלי, וכן....ככה אני מדבר שאני כועס...מקלל כאילו אין מחר. אז סתום ת'פה...וכך גם כולם...בסך הכול הוא רצה להציג תצמו ואתם התחלתם להתנשא וליהיות עוקצניים. אז לך תמצוץ לגמל ת'דבשת יהומו. ואור אני איתך!!!! כושים לשלטון.

פנטילון

New member
מה נכנסת לסרט

יעני, יש פה ערימות של זיוני שכל בשביל הצחוקים, למה לקחת קשה? כולם על הזין של כולם, השאר על הזין של גוטי כי רק שם נשאר מקום, אבל בשורה התחתונה, בסוף היום כולם מגיעים לביצים (הנועזים גם לחור השחור שאחרי).

id0a

New member
יא בן בן זונה, רוצה קללות ? יא מנ

מניאק, פגעת לי באגו, פגעת לי בכבוד, יא תימני מושתן שחור כמו רקטום יא חתיכת חולירא אתה לא מכיר אותי אני לבן ואכזר לא סובל תימנים! (חוץ מויינשטוק) אז בוא בוא לפרדסיה יא ילד זבל אני וכל הסטריט גאנג מאדפאקא קיללרס משיגענס נדסר לך ת'פנים. (ונביא את נאות נורדיה בראשות ארן ודסי ואת נורדיה הפאשיסטים בראשות חפי מוסוליני דור ואת ינוב הטרבלסים בראשות גוטי העוקץ.) אז ת'בא ?

TracyMcGrady

New member
בונא יחתיכת מזדיין

סתום ת'פה שלך ימושתן אשכנוז...מה אתה חש? (ישר רץ להזעיק את חבריו) הומו...בוא אני ואתה..יבן זונה.

Fat Danken

New member
בוננננננננננננננננננננאאאאאאאאאאאאא

מספיק. יצאתם מהחור.

id0a

New member
all i can do is laughing

חבל שלא באנו אתמול לפוצץ לך תמנוש יא בן זונה. עכשיו סתום ת'ג'ורע.

Camer4Man

New member
אחי דיי עם האנגלית הגבוהה..

תהורג אותנו עם השפה שלך. קח טיפ לנוד מתחיל כמוך, פתח מילון לפני שאתה לוחץ שיפט+אלט ועובר לאנגלית.

DeadWolf

New member
טימאק אחי עזוב אותך

הם לא שווים את כל הצד הניגרי שיש בך ובי.. אני אוהב אותך וזה מה שחשוב.. רגע אני כבר יגיב בשם id0a "סתום ת'תחת".. יופי ולא כדי שאני יתחיל אם הצד במצרי שבי.. שיהיה לילה טוב לכולם!

"טימאק אחי עזוב אותך"

טימאק חחחחחחחחחחחחח עידו מהיום קוראים לך קוז'י על שם עידו קוז'יקרו מהפועל ירושלים דסי אתה קונס על שם קונסטנטין פופה ארן אתה מוסי על שם גילי מוסינזון גוטי אתה פאנק קשוח

id0a

New member
ולך נקרא חפירוני, על שם ויין רוני.

או שנקרא לך טימאקוסאחתוקוקסינל על שם טימאק הבחור החדש פה.

למעלה