שלום..

חזי147

New member
שלום..

תצוגה: מסך בגודל 15" מסוג XGA BrightView כרטיס מסך Intel Graphic Media Accelerator 900 מעבד: Intel® Celeron® M Processor 370 1.5MHz זיכרון: 256MB ניתן להרחבה עד 2048MB זיכרון L2: 1MB דיסק קשיח: 40GB 5400RPM כונן אופטי: DVD Writer Dual Format כונן דיסקטים: לא כלול כרטיס קול תואם 3D Sound Blaster Pro תקשורת: כרטיס רשת 10/100 Ethernet מודם 56K יציאות: PC Card AC adapter External Display Headphone / Line out Microphone / line out FIREWIRE RJ-11 RJ-45 USB 2.0 סוללה: Litium-Ion 6 Cell עד 4 שעות עכבר: TouchPad מערכת הפעלה: Windows XP Home משקל: 2.75 קילוגרם סה"כ 3,600 ש"ח ------------- הציעו לי ב4,000 ש"ח מבאג אותו מפרט דומה רק שהזיכרון הוא 512 MB ולא 256 כמו שצוין. למה המחיר הוא כזה זול יחסית ל512 MB ? האם שאר הדברים במפרט שצוין הם לא כל כך חזקים וטובים? מחכה לתגובות... תודה !

יאיר B

New member
האם למחשב הזה יש כרטיס רשת אלחוטית?

256MB זיכרון למחשב נייד עולה בערך 200 ש"ח. אם המפרט הוא אותו דבר - אז המחיר הגיוני יחסית. הדבר היחיד שיש איתו בעיה במפרט הזה הוא המעבד. סלרון טוב לישומי אופיס ואינטרנט. תהיה לו בעיה עם גרפיקה כבדה או תוכנות חישוב כבדות (מטלב, סטטיסטיקה ושות'). למה המחשב מיועד ואיזה מחשב זה בכלל?

חזי147

New member
מה הכוונה איזה מחשב זה בכלל?

מחשב בשביל עבודה באופיס , צפייה בסרטים , גלישה באינטרנט.. לא יותר מידי דברים כבדים. בנוגע לרשת אלחוטית אין לי מושג מזה אומר אבל שמתי לב שיש כרטיס רשת. האם זה עוזר? ---- מה בנוגע לכרטיס המסך והקול? האם הם סבירים? ובכלל האם 4,000 ש"ח זה לא זול יחסית למחשב כזה? תודה על התגובה.

יאיר B

New member
הכוונה שלי הייתה לאיזה דגם ויצרן המחשב

הזה. אני מנחש שמדובר ב-HP. בשביל אופיס, סרטים ואינטרנט - זה מספיק. אני הייתי גם מרחיב את הזיכרון ל-512 ויהיה מצויין. הבעיה היא שמעבר לאופיס, סרטים ואינטרנט, לא תוכל לעשות איתו הרבה. הכרטיס רשת שיש שם מיועד לחיבור של כבל רשת (שמגיע ממודם, במו במחשב שולחני). כרטיס רשת אלחוטי הוא כרטיס שמאפשר להשתמש באינטרנט אלחוטי (יש בקפיטריות/מקדונלד/מקומות ציבוריים אחרים כגון אוניברסיטאות וכאלה). אם אין כרטיס כזה ותרצה לגלוש ברשת אלחוטית מחוץ לבית (או לעשות רשת כזאת בתוך הבית) - תצטרל לקנות כרטיס רשת אלחוטי בעלות של כ-250 ש"ח +-. כרטיס המסך ליישומים שאתה רוצה הוא יותר ממספיק. כרטיס הקול הוא סטנדרטי, ל-90% מהמחשבים יש כרטיס כזה. הוא נחות יחסית ממה שיש במחשבים שולחניים. 400 ש"ח זה מחיר שוק של מחשבים מסוג זה (עם שנה אחריות, מעבד סלרון וכנראה בלי יכולת אלחוט).

חזי147

New member
אוקי תודה רבה על העזרה !!

אני מבין שאין ממש קאץ' במחשב הזה שהוא זול יחסית לצרכים שלי. הבעיה היא אולי כרטיס רשת אבל אני מאמין שאפשר להסתדר. נרחיב ל512 ... המחשב הוא HP שכחתי לציין חח אבל לא נורא. תודה על העזרה ניראה לי שאני ילך על ההצעה הזאת :)

למעלה