שלום!

גזיבו

New member
שלום!

טוב שאתן קיימות. הרגשתי לבד. כמה כבר אפשר לשתף אחרים, קרובים ככל שיהיו? אני לא מעוניינת שמותה של אמא שלי יהפך למרכז חיי וידחוק דברים חשובים אחרים. אימי נפטרה לפני כשנה ומאז הכל השתנה בכל מובן אפשרי.

גזיבו

New member
דמעות...דמעות...

רע לי, אני בבית של אבי, בו גדלתי ובו אמא שלי חיה, מחכה לאבא ולבת זוגו החדשה והדמעות יורדות. היא דווקא בסדר- אין טענות , ואבא שלי חזר לחיות בזכותה, אבל היא רק מדגישה כמה שאמא איננה. בכל פעם שאני רואה אותם אני חווה שוב ושוב בסיוטים במשך לילות שלמים את ליל הגסיסה והמוות של אמא שלי, בו הייתי איתה לבד ונותר טראומה נוראית. אני נזכרת שוב בנתק שנוצר ביננו- אני, אבא ושני אחיי. אני קולטת שוב את המשמעות שאמא לא תהיה נוכחת באיחוד שלי ובן זוגי וזאת שלא גידלה אותי תהיה שם, במקומה. איך מתמודדים? כלפי חוץ אני לא מסגירה כלום. לאבא לא מגיע עונש על כך שהוא מאושר.

הי גזיבו, ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

צר לי לשמוע את הכאב הגדול שלך. הנושא של בת זוג חדשה לאב הוא נושא מורכב, יש בו איום מסוים אולי על מבנה המשפחה הקודם, הוא מעורר זכרונות והשוואות, וכמו שאת אומרת - מדגיש לך את אי היות אימך. מצד שני, את מספיק אובייקטיבית לראות באותה נשימה שיש כאן גם פתח למציאות חדשה - האשה החדשה העמידה את אבא על הרגליים, זה לכשלעצמו מביא יותר יציבות למשפחה. ברוכה הבאה לפורום, גזיבו. אשמח לשמוע עוד ממך ואודותיך.

Darkmatter

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

אני שמחה שהגעת לפה. :) בנות שלא חוו אובדן אם לא באמת מצליחות להבין את הכאב ואת החלל שזה מותיר. את הרגשת הבדידות. אני מבינה שאת רוצה שמותה של אמך לא יהפוך לחלק מרכזי בחייך. אני חושבת שאם את חושבת שיהיה קשה לך לכתוב בפורום כי זה יגרום לך להרגיש רע יותר, את מוזמנת לכתוב פה מתי שאת מרגישה בנוח ואת מרגישה צורך לדבר... תווסתי את זה לפי הרגשתך. ובכל מקרה, את לא לבד עכשיו. הבנות פה אחלה ומבינות את כאבך... קבלי חיבוק-

שלום גזיבו ../images/Emo140.gif

טוב שמצאת אותנו. אכן, אובדן אם משנה הכל ואת צודקת שאינך רוצה להפוך את האובדן לדבר המרכזי בחייך, זו גישה נכונה ואני מקווה שתוכלי לעמוד בה. את מוזמנת לשתף אותנו ולהיות חלק מה
החם הזה. וגם אם זו לא משאת נפש להיות שייכת לקבוצה הזו (של בנות שחוו אובדן אם...), הרי מרגע שזו עובדה בחיים, אין מקום חם ממנו...(אני משוחדת
). בורכה הבאה

למעלה