שלום

שלום

אני לירון קצת וידוי אני אוהבת מישו אבל הוא לא אוהב אותי חזרה
הבעיה היא שהכנתי בגלל כל הכאב שהרגשתי ועד היום מרגישה כל מיני ציורים מכתבים וכאלה דברים ...אני אוהבת שכל מה שיש עלי\אומרים עלי \חושבים עלי יראו\יגידו לי ... בגלל זה חשבתי להביא לו את הכל אני מפחדת מהתגובה שלו ...ואנ ילא יודעת איך הוא יקבל את זה זה הבעיה...אני מפחדת שתמיד יהיה אכפת לי מה הוא חושב עלי ובגלל זה אני לא יוכל לתת לו ...הוא בצבא עכשיו ... עוד וידוי נמאס לי להיות לבד
אני יוצאת מבלה נהנת ...אבל אפעם לא פוגשת מישו ... אני כל הזמן חושבת שזה בגלל איך שאני נראת ...אני חושבת שאני מכוערת ...לא כ"כ מכוערת אבל מכוערת ...נמאס לי מזה ...לא היה לי חבר אחד ! ואני בת 15 ! איך זה יכול להיות?! אני חושבת ומאשימה תמיד אותי ...אני רוצה להרגיש את מה שהחברות שלי מרגישות ((רובן )) אהבה משני הצדדים ...ונמאס לי לשבת לחכות :( אני משקפופרית מכוערת...אני מבינה למה אנשים לא רוצים להתקרב עלי
זה פשוט חסר לי ...! I HATE MY LIFE

תשמעי...

הוידוי שלי
החבר הראשון שלי היה בגיל 17 וחצי בערך והדימוי העצמי שלי היה נמוך מאוד בגלל זה... תני לזמן זמן, את תתבגרי, תתייפי, תהפכי לברבור, אהבות יבואו וילכו, מבטיחה לך שיום אחד את תיזכרי באהבה הזו ותחייכי לעצמך

tali22

New member
זה יעודד אותך אם

אני אגיד לך שאני בת 22 יפה ומושכת וגם לי אין חבר? וגם אני אוהבת מישהו שלא אוהב אותי? אני לא יודעת אם אפשר להסיק מזה שאהבה אינה תלויה ביופי חיצוני אבל אני בטוחה שיש בזה מן האמת. ממי אל תדאגי את עוד צעירה את בגיל שהגוף שלך עוד משתנה הקול הפנים המצב רוח כל שני וחמישי והאישיות מתעצבת... יש לך עוד הרבה זמן לבנים וחברים וכל החיים עוד לפנייך אל תדאגי אני בטוחה שיהיה בסדר ואת גם בטח לא כזו מפחידה כמו שאת חושבת

אמממ

מאוד נחמד שיש פורום כזה קודם כל.. דבר ראשון את בסך הכל בת 15, וזה לא חוק שמי שבגיל 15 צריך להיות לו חבר.. יש לך עוד את כל החיים לפנייך! את עוד תכירי המון בנים שירצו אותך
וחוץ מזה לדעתי לפחות, אם את תחשבי שאת יפה ותראי שיש לך ביטחון ותפסיקי להאשים את עצמך אולי ככה הבנים יותר יתחילו איתך וכאלה דברים.. פשוט אם מישהי הולכת בגישה של "אני מכוערת" רואים את זה עליה שהיא בבאסה כל הזמן.. דבר שני אני חושבת שכדאי שלא תראי לו את הדברים שהכנת.. הוא לא אוהב אותך אז חבל לבזבז עליו את הזמן.. חוץ מזה אני בטוחה שאת לא מכוערת כמו שאת חושבת
מקווה שעזרתי

למעלה