שלום!

DanuShiT

New member
שלום!

מישהו מוכן להסביר לי מה זה רייקי ב י ד י ו ק ? ? ? ? דנושית

R-E-L

New member
----תשובה----

רייקי זה שימוש באנרגיה כדי לרפא, או לתת הרגשה טובה יש שני סוגי אנרגיות yin ו yang הם חייבים להיות במחזוריות, את בטוח מכירה את הסמל, כזה בצורת עיגול ויש שם שני יצורים גאלה מסתובבים, אחד שחור ואחד לבן, הם באותו גודל. אילו הם שני האנרגיות. נגיד, לאדם כואב הראש, את מעבירה לו אנרגיה חיובית, אך את חייבת לקבל בתמורה את האנרגיה השלילית שלו של הכאב... את מקריבה את עצמך בשבילו.

גריני1

New member
אלוהים...

למה לענות אם אינך יודע??? אין בין רייקי לבין יין ויאנג דבר. בודאי שאין "קבלת אנרגיות שליליות" מהמטופל - כתמורה.... התשובה שניתנה אחריך מכילה את האמת על הרייקי!

R-E-L

New member
.

אני יודע, אני חוזר בי מטעותי. אני יודע מה זה רייקי. התבלבלתי עם שיטה אחרת של הזרמת אנרגיה, בתמורה לרבלת אנרגיה שלילית. סליחה.

hayonkoby

New member
מהו רייקי ?

רייקי הינה שיטת טיפול באנרגייה הנקראת "רייקי" או בעברית האנריגיה האוניברסלית של החיים. את האנרגיה מעביר מטפל הרייקי , שהוא אדם שעבר חניכה לרייקי אל המטופל. אין כאן משמעות לאנרגיה חיובית או שלילית , הרייקי היא אנרגיה חיובית , או מהות הטוב בלשון של אחרים. המטפל משמש מעין צינור המקבל את האנרגיה , הזורמת מהיקום , דרכו אל המטופל. מעבר לכך הרייקי היא דרך חיים - מרבית מטפלי הרייקי מקבלים עליהם את דרך ההתנהגות והעקרונות אשר הוגדרו על ידי מגלה הרייקי דר´ מיקאו אוסוי.

נתי נתי

New member
הנה תשובתו של אוריאל מעוז - מועתקת

רייקי הינה טכניקת ריפוי באנרגיה גבוהה, בהנחת ידיים עדינה, המקלה על כאבים ומחלות כרוניות, מפיגה מתחים ומשפרת את יכולתו הטבעית של הגוף לרפא את עצמו. זוהי אנרגית חיים אוניברסלית, המשפיעה עליך בו זמנית בכל המישורים: הפיזי - הנפשי – הרגשי - הרוחני. זוהי אנרגית חיים ואהבה אשר מאזנת אותך ומחברת אותך מחדש להרמוניה הטבעית שבתוכך. כל אחד יכול ללמוד רייקי. אור וטוב אוריאל מעוז

למעלה