שלום

שלום

חפשתי במאמרים אבל לא מצאתי הסבר מה זו בעצם רפסלקסולוגיה, ומה הוא בעצם טיפול רפלקסולוגי. ממה שהבנתי ברפלקסולוגיה זה שהרגל מייצגת את כל הגוף וע"י לחיצה על כפות הרגליים פותרים בעיות בגוף.

מה שהבנתי

זה מידע קודם ולאו דווקא ממאמרי הפורום. הייתי רוצה להבין טיפה יותר מעבר למה שכתבתי, כי גם ראיתי קישור ל"אני העליון" וטיפול באנרגיות, דברים שאני , כמטפל רייקי מזדהה איתם. התפלאתי לקשר אחד בין השני, אבל הבנתי מה משך אותי לפורום הזה

בהזדמנות הראשונה

אני אעלה תמונה של כפות רגליי..נראה מה יש לכם לומר על זה

ואם כבר אז שאלה

על מה מעיד זה שנוטה להתפתח לי פטריה\שפשוף\לא יודע איך לקרוא לזה באזור שבין הזרת (האצבע הכי קטנה ברגל) לאצבע הצמודה לה? זה מתפתח בשני הרגליים אבל בצד ימין זה חריף יותר.

csh018

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif את גדולה../images/Emo13.gif ולעיננינו

ברגה שיש פטריה בכף הרגל זאת אומרת שיש או היתה קימת בזמן שהפטריה חדרה חולשה של מערכת החיסון. החולשה יכולה להיות פיסית או מנטלית זה לא משנה. אך כעט אתה צריך להתגבר ולסלק את הפטריה. 1. יש לשמור על איוור כף הרגל 2. לגרוב גרבי כותנה 3. לייבש את הרגל טוב טוב אחרי מקלחת ובעיקר שאריות הסבון ( אותו קצף). אני נותן למטופלי תערובת מוכנה לטיפול בפטריות . בנוסף עפ"י תאור המקום שציינת יתכן בעייה באוזניים גירודים ,טינטון קל או שזה מקום מתחיל להזמין נזק, היכן אתה מבלה? במקומות עם רעש גבוהה?? רפואה שלימה שלומי

תודה על התגובה

א. ודאי שאני מרפא את המקום, הן בעזרת משחות והן בעזרת רייקי
ב. הפטריה צצה לה כשהייתי בצבא - שם קרו לי תהפוכות נפש מסויימות והמצב המנטלי שלי היה מאוד מאוד ירוד ג. אחת לכמה זמן נוטה ללכת למקומות עם הרבה רעש - מסיבות, ולא חשבתי שזה מזיק אחת לתקופה ארוכה לבלות בכזה מקום
תודה בכל אופן - הבנתי את מקור הבעיה =]

tamal

New member
שמן עץ התה עוזר לריפוי פטריות

ישנן פטריות יבשות מגורות / אדומות שהן בד"כ עודף של אש במקום. אך אני מבינה שכאן זוהי פטריה לחה, שזו פלישת מים באוויר, הרגשות (מים) שלך צפות /גואות ומתערבבות עם המחשבות (אוויר) שלך, בניגוד לחשיבה קרה ונייטרלית. המקום שתיארת מקביל מבחינה פיזית לאוזניים, אך גם לאינטימיות.מקום עם פטריה לחה מקום שצריך מרחב, פתיחות, איוורור... ערב טוב אמאל

csh018

New member
האמת שפתחת לי נקודה למחשבה

לגבי הלחות של הפטריה בתוך עולם הרוח. למרות שעפ"י המיקום אנו בגבול של עולם הרוח והאש ואולי כן המים באו לסגור על אש מתפשטת ועולה. ואם אנו כאן בשילוב של חשיבה שמעורב בה רגש כמה זה יפה, אך לצערי תמיד צריך אלמנט אחד להיות טיפה יותר שולט אחרת אנו בשיוויון ואין פעולה ומגיע תיסכול. בכל אופן החלטה שהרגש מעורב בהגיון היא הרבה יותר ..... ( מה שחסר היום). תודה אמאל וגם לך יין ויאנג. שבת שלום שלומי

למעלה