שלום

mel86

New member
שלום

שלום לכן... כמה דברים עצובים קראתי כאן!!!לעומתם בעיות שלי זה כלום אז אני שואלת את עצמי למה אני בוכה?למה כל כך רע לי...הרי אני צריכה לשמוח שאימא שלי חייה ובריאה.אבל משום מה זה לא נותן לי כלום כי אין לי אותה.אני לבד בכל העולם....יש לי כל כך הרבה בעיות,כל כך הרבה שאני כבר קורסת תחתיהם.אני לא מצליחה להתרומם ואין לי את מי לשתף.כל יום בחיים שלי הוא מלחמת הישרדות.מהבוקר עד הערב אני מוצפת בבעיות כך שאין לי זמן אפילו לנשום.ומה שהכי מציק שאין לי אף אחד להישען עליו והבעיות נמצאות אצלי בכל תחום בחיי,פשוט כל תחום. אני מנתחת את החיים שלי הרבה ויש דברים שאני יודעת מאיפה הם באים אבל אין לי פיתרון לכלום.פשוט לכלום. אני מרגישה שאני צריכה טיפול ואני לא מקבלת אותו.... אני עושה דברים שאי אפשר פשוט לתאר עד כמה פוגעים בי ואני מודעת לזה ועדיין ממשיכה בשלי רק בשביל שישימו לב שאני קיימת,רק בשביל לקבל קצת אהבה.... אין לי משפחה חמה ששם אני אוכל לקבל עצות או סתם חבוק כשבודד לי,כשאני בוכה בלילה. אץ האמת אני לא יכולה יותר לבכות כי נגמרו לי הדמעות... אין לי,בכיתי כל כך הרבה בחיים שלי שכבר אין יותר דמעות,לא נשארו.... לא שמעתי מאימא שלי כלום כבר 5 חודשים בערך,אין לה אפילו מושג אם אני עדיין חייה....וזה הכי כואב וזה מעלה בי שאלה: אם לאימא לא אכפת מבת שלה!!!! אז למה שיהיה למישהו זר אכפת ממני?

פרח75

New member
לי אכפת... ../images/Emo24.gif

אני מחבקת אותך בהתרגשות כי יש ימים רבים בחיי שאני מרגישה כמוך. כשאמא שלי נפטרה המשפחה די התפרקה ומאז אמנם התחתנתי ויש לי בעל מקסים ותומך אבל עדיין חסרה לי מאד התמיכה האמהית, המשפחתית. אני מאד מבינה את הרגשתך ואני רוצה שתדעי שיש תמיד אנשים טובים שאכפת להם. אשמח אם תרצי לכתוב לי מסר ולשתף אותי יותר במה שעובר עליך ואם יש משהו שאני יכולה לעשות, אפילו להיות אוזן קשבת, אז אני פה. תמיד.

Darkmatter

New member
גם לי אכפת../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

כתבתי לך משהו ארוך, אבל ההודעה לא נשלחה... בכל מקרה, מה שרציתי להגיד זה שכאבך מאוד מאוד מובן... זה אפילו כואב יותר שלאמא לא אכפת. השאלה שלך בסוף ממש ממש צימררה אותי... אבל... את תגלי שיש גם אנשים זרים וטובים שאכפת להם יותר ממה שאת חושבת...
אבל, אני מבינה שעדיין זה כואב שלאמך לא אכפת. את צריכה לזכור שזה לא קשור אליך! ו... אולי בכל זאת תנסי ליצור איתה קשר? אולי בכל זאת קצת קצת אכפת לה? אנחנו איתך....

mel86

New member
תודה

אני שמחה שיש כאן אנשים שכן אכפת להם ואני מעריכה כל מי שענה לי והתייחס אליי כי זה דבר מאוד נדיר....בדרך כלל לא מתייחסים אליי. רציתי להגיב על ההצעה שלך ליצור קשר עם אימא שלי.רציתי להגיד שזה לא אפשרי כי אני פשוט לא יודעת איפה היא.לפני 5 חודשים פעם האחרונה היא התקשרה וסירבה לספר לי איפה היא,אפילו באיזה מדינה בדיוק כך שאין לי שום ידע עליה,אפילו מספר טלפון אין לי....

Darkmatter

New member
צר לי לשמוע... ../images/Emo4.gif

וואי.. קשה לי להאמין שפתאום ככה היא החליטה לנתק קשר ולהיעלם... קשה מאוד ומעליב... :( אולי תבואי למפגש פורום?

מל יקרה ...

קודם כל בעיות זה דבר יחסי ... את נשמעת לי מאוד מוצפת בכאב, ואני יכולה לגמרי להבין את זה, לאור הנסיבות של חייך ... בואי נדבר קצת על תמיכה. אני חושבת שזה מאוד חיוני שתהיה לך תמיכה, ואם אין תמיכה בסביבה, אפשר [ורצוי!] לנסות להשיג גם בדרך אקטיבית. גם אם זה עולה כסף. האם היית או שקלת טיפול אצל פסיכולוג/ית? האם יש אפשרות לממן כזה טיפול כרגע? את בצבא עכשיו. האם יש אפשרות להגיע לשירות פסיכולוגי דרך הצבא? למה שלא תבדקי את זה עם קצינת הת"ש? ובנוסף - האם יש איזו קרובת משפחה בוגרת שאת יכולה לדבר איתה?

מל יקרה...../images/Emo140.gif

מה שלומך? המון כאב יש בתוכך, ואני שמחה שאת משתפת אותנו קצת.. אבל מה אפשר לעשות מעבר לזה? מצטרפת לכל השאלות של סקאלי.. ספרי לי לנו מי נמצא לידך ואיך היית רוצה לקבל את התמיכה לה את זקוקה.. רציתי לומר לך גם שאני מאוד מזדהה איתך.. כל כך הרבה פעמים שאלתי את השאלה הזאת: אם לאימא לא אכפת מבת שלה!!!! אז למה שיהיה למישהו זר אכפת ממני? ובאיזה שהו שלב הגעתי למסקנה שזו פשוט בעיה שלה!! הפסד שלה שהיא לא נשארה כדי לראות ולהיות אם הבת שלה. לא יכולה לומר שהיום אני לא כועסת עליה בכלל (וחשוב לציןן שבמקרה שלי שזה היה לפני הרבה שנים והייתי ממש תינוקת, ואצלך זה ממש טרי...) אבל אני מבינה קצת יותר שהיא לא עשתה מה שעשתה בגללי או בכוונה לעזוב אותי, אלא כי היא לא יכלה להתמודד עם מה שעבר עליה, כי היא בחרה ללכת בגלל סיבות שכנראה כלל לא קשורות אליי.. שוב, המקרה שלי קצת שונה משלך, גם בגלל הגיל שהייתי בו וגם בגלל סיבות נוספות, אבל אני בהחלט מכירה את התחושה שכתבת עליה. מקווה שהוקל לך קצת בימים האחרונים... ספרי לנו מה קורה איתך...

miki1209

New member
היי בוקר יפה

מל.. נשמע שאת כואבת , ומתוך הכאב , יש בלבול ואי אפשר להביט בבעיות ולפתור אותן הגיונית . מצטרפת להודעות בדבר פרטים יותר מדויקים על עצמך , את מוזמנת לפנות אליי גם במסר . אשמח לעזור אפילו בהקשבה ואולי כיוון אחר של התסכלות.

למעלה