שלום

miki1209

New member
שלום

היי... פתאום מצאתי אתכן .. עבורי העניין רחוק , נשאבתי לקטע ההישרדותי כל כך מהר ובתנופה . אבי נפטר כשהייתי בת 14 , ואימי בהיותי בת 20 . מחצית חיים ללא הורים ..אז בטח הבחירות שלי היו אחרות אם היו לי הורים . אבל אני כאן ומרוצה מאוד מהתוצאות של ה"אני" שלי , ויותר מרוצה מהילדים שגידלתי . והקטעים שמחסירים לי פעימה בלב , ונוגעים בעצב ..למשל כשאני רואה אישה בגילי , עם אמה .. בסיטואציה יומיומית כל כך , נניח בסופר , והדאגה של האם ...זה חסר. אבל - החיים יפים . שבת שלום לכולם . מיכל

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

ברוכה הבאה
שמחה שמצאת אותנו
מוזמנת להיות חלק ולשתף אותנו במה שמתאים לך.. המחסור בפעימות, העצב והחסר מאוד מוכרים לכל אחת מאיתנו.. אנחנו כאן כדי לנסות להתמודד עם זה ביחד, גם עם הרגעים העצובים, וגם עם הרגעים השמחים בחיים.. ומאוד נשמח אם תצטרפי אלינו שיהיה לך יומטוב

היי מיכל ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה!
שמחה שמצאת אותנו סתם כך ביום בהיר ... ושמחה לשמוע את האופטימיות שזורחת ממך. ובאשר לקטעים הקטנים אך הכואבים ... הם מוכרים לכולנו כאן, ומעוררים הזדהות. את מאוד מוזמנת להישאר עימנו כאן. סקאלי

miki1209

New member
תודה

תודה על קבלת הפנים , נעים ומחמם את הלב. אציץ מידי פעם ..מבטיחה. שבת שלום

Darkmatter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

הנה עוד אופטימית..
מקווה שתשתלבי היטב אצלנו... את מוזמנת לשתף אותנו בכל העולה על רוחך... אנחנו נשמח לשמוע! רוצה עוגת שוקולד====>
?

שלום מיכל ../images/Emo140.gif

נהדר שמצאת אותנו... כמוך, ענין האובדן אצלי כבר רחוק מאוד... גם אני איבדתי את שני ההורים בגילאים צעירים (אבי בגיל 5 ואמי בגיל 15), ואין לי ספק שאילו היו הורי בחיים הבחירות היו שונות ואחרות. חסר האם תמיד ברקע, תמיד משהו קטן מחסיר פעימה ומחזיר רגע של עצב וגעגוע... אבל ממשיכים הלאה ומגלים גם את החלקים היפים של החיים. את מוזמנת להשאר איתנו במקום הנפלא שלנו... שבוע טוב ומלא שמחה

למעלה