שלום!

GinGit 8

New member
שלום!

אני עדי ואני חדשה
לפני 3 שנים הייתי שומעת את סאם ללא הפסקה ואז הייתה לי רגיעה, ובזמן האחרון חזרתי לשמוע אותם ופתאום נזכרתי כמה הם מעולים :) רוצים לשמוע את הרעיון הגאוני שלי ושל החברים שלי? אני בכיתה י"ב, ומתגייסת מאוחר אז אנחנו עכשיו מחפשים הופעה של סאם בחו"ל ואנחנו מתכננים לטוס להופעה במקום הכי נורמלי. הסבירות שזה יצא שואפת ל...אפס. אבל העיקר הכוונה :) אז.. ספרו לי קצת על עצמכם :)

ברוכה לך

אני שרון בת 13 וחצי גם אני שמעתי את סאם בלי הפסקה ואז הפקתי לחצי שאני וחזרתי אי אפשר בלדיהם!! השתלבות נעימה=]

פייקס

New member
הלווווווווו!../images/Emo113.gif../images/Emo2.gif../images/Emo67.gif../images/Emo128.gif

גברתי הצעירה, למה נראה לך שזה לא יצא לפועל!?!? !HAVE A LITTLE FAITH אנחנו עוד ניסע וכולם יקנאו =]

DamageChargo

New member
שלומות לך:)

היי אני סתיו בת 15, התחלתי לשמוע את סאם לפני 4 שנים(חה חה תאכלו חרא) בהצלחה לגביי ההופעה ~מחזיקהלכםאצבעות~ נ.ב אני מאוד נחמדה!

GinGit 8

New member
אממ.. אני בטוחה שאת מאוד נחמדה! (?)

אני מפספסת פה משהו?
ותודה לך :)

פייקס

New member
../images/Emo68.gifברוכה הבאה לג'ינג'ית באמת

ובאותה הזדמנות אני גם אציג את עצמי, את סולחת לי עדי הג'ינג'ית? :) אני טל, בת 17 וחצי מרעננה.. כיתה י"ב חולה על הסאמים כבר כמה שנים טובות (אני מודה שהיו הפסקות
אבל.. זה לא יקרה יותר!) וגם בנוסף חברה של הג'ינג'ית 8, מה זה ה-8 הזה בכלל? טוב לא חשוב.. זהו.. אנשים, צריך להחיות את הפורום! הלהקה הזאת יותר מדי מדהימה מכדי שלא נדבר עליה, לא ככה? שיהיה לכולנו אחלה שבוע :) טל

GinGit 8

New member
טלוש יקירה, את לא יודעת לשרשר ../images/Emo9.gif

אבל לא נורא, אני אלמד אותך! וה8 זה.. נו.. GinGit היא תפוס ו8 כי נולדתי ב1988

פייקס

New member
נכון, אני באמת לא יודעת לשרשר|מסטיק

אז מה? אז מה?! א-ז מ-ה?! אז אני לא יודעת לשרשר! זה הופך אותי לפחות בנאדם? אני לא יודעת לשרשר! אני מודה! אני נכת שרשורים! והכינוי שלך מעפן!

GinGit 8

New member
היי טומר

יש לך שם מגניב :] אני עדי בת 17 מרעננה מרגישה לא רע ומאחלת לך להרגיש יותר טוב

חוחו אוקי. נראלי התבלבלתם...

א. אני תומר אבל אני שונא ת'שם הזה אז אני קורא לעצמי טומר כדי שיהיה משו מיוחד בו.. ;[ ב. אני פה כבר איזה 3 חודשים [טוב ששמתם לב...] רק שאני בכינוי אחרי. הייתי- Road death, והתחלפתי ל-"מישו שאין לו כינוי". יומטוב. ואי אפשר להגיש טוב. לייף סאקס. אחרי הכל.. ;[

אה אויישש איזה אדיוט אני! XD

תשכחי את זה XD אני כזה טיפש!!! אוף! ;[ זה רק מעודד אותי שאני טיפש.. חשבתי שאת וותיקה ואת החדשה פה XD אני צריך כדור.. לילה טוב.

למעלה