שלום,

שלום,

אשמח גם לקבל תשובות מהרונים. שאלתי 2 שאלות שמעסיקות אותי לאחרונה הרבה : 1. מה קורה איתי בתקופה הקרובה : - דאגאז - אלגיז - וונגו' 2. מה קורה עם עבודה : - אייהוואז - ג'רה - אינגוואז אני לא הבנתי כלום מהפירוש שמופיע יחד עם הרון אשמח להבין מה זה אומר. תודה מראש,

לגבי עבודה...

התשובה חדה וברורה - את צריכה להפסיק עם הדבר הזה שאת עושה שם, שהוא לא מתאים, ואז תראי שהכל יהיה בסדר. מה זה הדבר הזה שאת עושה? אני לא יודעת, אולי יש מישהו שמעצבן אותך ואת צריכה להפסיק להתעצבן, אולי שמת עין על מישרה אחרת ואת צריכה להתרכז כרגע בכאן ובעכשיו... וכו'. רק את יודעת מאיזה הרגל שם בעבודה עלייך מוטל להיפטר, כדי לשפר את המצב. ואז, הכל יהיה ממש טוב. לגבי מה שקורה איתך, אני רואה שאת מרגישה מאוד חשופה, או רעועה, או יש דברים שאת לא בטוחה לגביהם ומכאן את מרגישה תלושה יחסית. אולי את חושבת לפעמים שאת בודדה, לבדך, חסרה לך אהבה... אם זה המצב, אני מציעה לך ללמוד קצת מודעות, אנרגיות. זה יעזור לך להבין את התמונה הגדולה, ולהרגיש כמה אף אחד מאיתנו אף פעם לא לבד, וכמה כולנו נאהבים...

כמה תשובות - והבהרה

לגבי העבודה ששאלתי - אני עצמאית ועובדת מהבית . ולכן לא הבנתי מה כתבת לי כי .... אני מאוד אוהבת את מה שאני עושה , ואולי הדבר היחידי שיכול לעצבן אותי הוא בעלי - כי לדעתו עד שחוג הלקוחות שלי לא יהיה גדול ,רוצה שאחפש עבודה נוספת - ואני לא מוכנה להתפשר. לגבי מה קורה איתי - אני אכן לא מרגישה לא בטוחה וכן קצת תלושה כי רק עברנו מקום מגורים והסביבה חדשה ועדיין לא מוכרת ואני בהתלבטות אם להישאר כאן. נכון - בתוך הלב אני מחכה שיהיו לי יותר לקוחות ושאתפרסם - לזה התכוונת? אשמח להבין יותר טוב כי זה קצת בלבל אותי . שבת שלום ותודה.

לא חושבת שלזו הכוונה...

אני חושבת שזה אולי קשור באופן השיווק שלך או בדרך הטיפול או השירות שאת נותנת ללקוחות שלך... תחשבי על זה לרגע, יש משהו שאת עושה, שתוקע את התהליך... האם יכול להיות שזה קשור לפרסום? ללקוחות שאת מעדיפה לא לקבל? לדברים שהחלטת לא לעשות?

למעלה