שלום!

המתחשבת

New member
שלום!

האם יש יתרונות רבים למחשב הרגיל על פני הנייד? אני שוקלת לקנות מחשב ואני מתלבטת מה עדיף לקנות. במה עדיף להשקיע? אני רוצה להתחבר כמובן לאינטרנט, האם יש הגבלה כלשהיא בנייד? נ.ב. עכשיו אני גולשת מסלולרי. תודה רבה!

אין הבדל או שאולי יש....

לצרכים של המשתמש הממוצע אין הבדל בביצועים בין מחשב נייד לנייח. היום יש מחשבים ניידים בעלי ביצועים טובים מאוד שאינם נופלים מהנייחים. ההבדל נעוץ בנוחות השימוש. הנייד נמצא איתך בכל מקום.

Jan22

New member
השאלה היא ..האם את באמת צריכה נייד ?

היתרון העיקרי הוא ביכולת הניידות ,בכך שאפשר לקחת 2 וחצי קילו (פלוס מינוס) שמכילים את כל מה שאתה צריך - לקחת לעבודה ,לעבוד בסלון וכד'; יתרונות נוספים הם החוסר בחוטים ובחיסכון המקום (לעומת נייח שתופס לא קצת).מאידך ,ניידים הם עסק שביר ובעיקר יקר ,כך שבמחיר של נייד אפשר לקנות נייח ברמה גבוהה הרבה יותר. תבררי עם עצמך ותקני בהתאם .

המתחשבת

New member
עם הזהירות אסתדר.

מה טווח המחירים? אני לא מבינה בסוגי מחשבים אבל אני מחפשת משהו חדיש מתקדם ונח אך לא הכי משוכלל שקיים. ולא ידעתי שהניידים יקרים יותר. האם מסך דק במחשב נייח יקר מהם?

המתחשבת

New member
בינתיים אין שמושים מיוחדים

אנחנו חרדים ואין לנו מחשב בבית אז רציתי להכניס לעצמי והעדפתי נייד כדי שלא ידעו אבל אם זה מאד יקר אז זה לא משתלם.. וגם לאחרונה אני מחפשת עבודה ולכולם צריך לשלוח קו"ח בדוא"ל וגם היו לי הצעות עבודה ששלבו עבודה דרך האינטרנט, ונראה לי שבעזרת המחשב והאינטרנט אגיע רחוק כי עכשיו אני רק עם סלולרי. תודה על העזרה.

Jan22

New member
כמו שנאמר ..תצייני שימושים ותקציב ..

נייד ממוצע חדש מתחיל מ4.5K ויכול להגיע ל20K ואף יותר ;ככל שעולים בתקציב כך עולה רמת הביצועים של הנייד .

למעלה