שלום!

arbell

New member
שלום!

אני ארבל, ואני חדשה בפורום, אבל ממזמן מכורה להארי פוטר... יש לי שאלה, נכון שלוולדמורט יש קשר מיוחד עם נגיני, ולדמבלדור יש קשר עם פוקס? ונכון שרוב הסיכויים שנגיני היא הורקרוקס של וולדמורט? אז קיים סיכוי שלדמבלדור יש הורקרוקס? עכשיו, יש שאלה, דמבלדור רצח? אז מצאתי גם לזה פתרון, נכון ברכבת להוגוורטס הארי מקבל את הקלף של דמבלדור בצפרדעי שוקולד? בקלף רשום שם (ציטוט לא מדויק, עפ"י זכרון אבל בדוק!) "אלבוס דמבלדור חבר במשהו של הקסמים ובעל אות מרלין, והביס את קוסם האופל (לא זוכרת את השם) הורקרוקס נוצר מרצח בכוונה תחילה,ואני חושבת שזה לא משנה אם הוא טוב או רע, זה עדיין כוונת תחילה...

yoavj1

New member
לדעתי לא

לפחות לא הרצח של הקוסם עליו את מדברת, כי זה כמו להגיד שכשיש מלחמה אז החיילים הם רוצחים.

yoavj1

New member
ועוד סיבה

תקראי את ההודעה הבאה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=160&msgid=71629650

Punkitty

New member
קודם כל ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif ו...

התאוריה הזו כבר עלתה בפורום, את מוזמנת לחפש. למרות זאת, אני חושבת שאין לדמבלדור הורקרוקס הרי הוא לא מפחד מהמוות. השתלבות נעימה

arbell

New member
תודה :)

אני עדיין בערך בשלי, אבל נחכה ונראה... לא נתחיל לנתח כל פרט (בעצם כן...) לא משנה....

InBaR 85

New member
אבל אם וולדי מפחד מהמוות

אז אם הוא היה מת הוא היה הופך לרוח רפאים לא?

ברועה הבעה... ../images/Emo140.gif../images/Emo122.gif

אממ, לפי דעתי זה לא מטבעו של דמבוס לעשות הורקרוקס.
שבת שלום.

אהממ

כן גם אני זוכרת את הקלף הזה.. ויש דמיון מפחיד ביותר דמבלדור הרג את קוסם האופל ונשאר בחים אחרי זה (אגב אם לא דמבי אז מי היה הורג אותו ג'ימס? אחיו?) וייתכן מאוד שהארי יהרוג את קוסם האופל החזק וישאר או לא נדע בספר ה7 זה כמו גלגל. בנוגע להורקורקוס של דמבי לא. אני לא חושבת שהוא ייצר הורקורס. הוא לגמרי נגד זה.

ברוכה הבאה והשתלבות נעימה קודם כל..

עכשיו בקשר לתאוריה, היא הגיונית, אבל שוב כמו שכבר אמרו זה לא מתאים כ"כ לדמבלדור.. כי התאורים שלו הם כ"כ אנושיים וטובים שכשה לחשוב שיש לו נשמה חצויה. אבל אין לנו דרך לדעת עד שלא יצא הספר השביעי.

black robe

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo63.gif

עכשיו בקשר לתאוריה שלך: זה ממש לא הגיוני שלדמבלדור יהיה הורק' בגלל שהוא לא מפחד מהמוות. חוץ מזה, לא כתוב שהוא הרג אותו, כתוב שהוא הביס אותו. יש הבדלים. הוא יכול היה לעשות עליו איזושהי קללה ולהכניס אותו לאזקבאן. חוץ מזה דמבלדור בחיים שלו לא היה עושה הורק', זה פשוט לא דמבלדור!

למעלה