שלום

• פותח הנושא ttll
  • פורסם בתאריך

ttll

New member
שלום

שלום שלום, יש לי כמה שאלות. אחד איפה הכי כדאי לקנות פאזל (מבחינת מבחר ומחיר..) וכמה סביר שיעלה נגיד פאזל של 3000 או משהו כזה באזור. ועוד שאלה אני רוצה פאזל יפה ויחסית גדול שאפשר למסגר ולתלות, כמה חלקים כדאי? איזה גודל? ואיזו תמונה כדאי (הצעות?)? ושאלה אחרונה כמה זה מסובך להדביק פאזל? במה זה כרוך? ועוד עצה אחת אני צריכה, יש לי זמן להרכיב רק בסופי שבוע (שישבת) כי שאר הזמן אני לא בבית, אז כדאי להתחיל בכלל או לחכות שיהיה יותר זמן? תודה רבה מצטערת שיש כל כך הרבה שאלות...

Miss CBR

New member
שלום וברוכה הבאה לפורום פאזלים ...

איפה הכי כדאי לקנות פאזלים
יש מספר חנויות בארץ בעלות מבחר יפה של פאזלים ( P&M ,דגמים ,להיט בראש אתר הפאזלים הישראלי וניתן למצוא פאזלים בחנויות צעצועים שונות ...את מוזמנת לעיין גם בקישורי הפורום ) מבחינת מחיר כדאי תמיד לברר על מבצעים מיוחדים או אפילו על קניה מרוכזת .
עלות ממוצעת של פאזל 3000 חלקים הינה בסביבות 250-260 ש"ח ( המחיר משתנה בהתאם לסוג/יחודיות הפאזל ). כמה חלקים כדאי ואיזו תמונה וגודל
מלבד העובדה שזה תלוי בטעמך האישי זה תלוי גם ב....אם את מרכיבה ממש מתחילה, באופן אישי הייתי ממליצה לך להתחיל מפאזל של 500 חלקים ורצוי פאזל ססגוני . כמה מסובך להדביק
אני מעבירה את הפאזל ישירות למיסגור אך בחיפוש בפורום תוכלי למצוא טיפים של חברים כאן לגבי הדבקת הפאזל . ואחרונה ... בפאזלים אפשר להרכיב רק בשבתות בחגים, בין מבחנים
ומתי שבא . תמיד אפשר להניח ( או לגלגל על שטיח פאזלים )את הפאזל ולהמשיך בשעות הפנאי
.

mgos0911

New member
ברוכה הבאה סופ"ש - מצבך נהדר...

היי זמן בסופי שבוע - אני מניח שרווקה או שהילדים עזבו את הבית... חלקינו בסטטוס שיש זעטוטים עד 21:00 כל השבוע... בגדול - חפשי בפורום שטיח או שטיחון , תמצאי הוראות להכנת שטיחון בעצמך - קל פשוט וזול. לגבי ממה להתחיל - אם יש לך סבלנות להמתין למשלוח - חפשי בפורום פאזל אסטרולוגיה 1000 חלקים או אתר ששולח לארץ בזול יש גם מגוון לא רע באתר הפאזלים. תהני.

Meytush

New member
שלום

תודה רבה על התשובות דבר ראשון, רק רציתי להגיד שאני בצבא ולכן אין כל כך זמן... וגם שכבר הרכבתי פאזלים של עד 2000 חלקים רק שעד היום תמיד פירקתי אותם, ולכן אני שואלת איך מדביקים פאזל?

למעלה