שלום....

שלום....

הייייי קוראים לי אלעד ואני אוהב טלנובלות (עכשיו כולם ביחד: We love you elad) חח סתם צוחק.. (אל תבהלו מהכינוי שלי.....
) הממממ.... טוב.... אז..... יוצא לי לאחרונה לראות את הטלנובלה קטנטנות ואפשר להגיד שהתמכרתי אליה... אני רואה גם בובה פראית בערוץ 22 בויוה לא ראיתי... ולפעמים "אני בטי המכוערת".... אה וגם פיורלה (נישמע קוקסינל חח אבל לא!) אני בן 16+ (לכל הסקרנים) ואם תקבלו אותי אולי אני גם אשאר :) ביי :)

$ מעיין $

New member
אהלן אלעד....

We love you elad
חח מה המצב?? יש לך שם יפהההההה! (כמו של אחי
) אני מעיין בת 15 (במידה ואתה סקרן
) ו.... welcome to this forum ~ התמכרות נעימה ~

רואה בובה פראית?!

אז כדאי שתפסיק! ולא זה לא שאני אנטיפטית פשוט קראתי את ההודעה שלך בפורום נטליה אוריירו ונחמד במיוחד לא נשמעת...

אינה -המאוהבת בנטי (??!?) .........

כן אני רואה בובה פראית, ומי את שתגידי לי להפסיק???!? הא???? תיראי זה שאני רואה בובה פראית זה לא מחייב אותי לאהוב גם את השחקנית הראשית... ואני לא נישמעתי נחמד?? למה אני ירדתי על מישהו?? העלבתי?? אז מה הקטע שלך???? גם את מהמעריצות האלה שניפגעות בשמם של אחרים??? כי אני לא הייתי בטוח במקומך שנטליה תעשה את אותו הדבר לגבייך.... היא כולה בת אדם,כמו כולם... אז מה את מתרגשת?!

מי מתרגש???

אולי את... אף אחד לא מחייב אותך לאהוב את נטליה אבל בדרך כלל כאשר מישהוא נכנס לפורום נטליה אוריירו בשביל לקרוא לה "זונ-ה" לא יכול להיות אדם שאוהב סדרה שהיא משחקת בה!!! נ.ב: אל תדאגי אני יודעת שהיא בן אדם (בניגוד לכמה...)

........................

קודם כל אני בן.... אז את=אתה(!!!!!)..... ואני אמרתי שאני רואה לא אוהב (לאיית לך את זה??) ועכשיו אל תבואי אליי ביציאה: "אם אתה לא אוהב אז למה אתה רואה" (כמה צפוי לך) הסידרה דיי נחמדה... אבל לא יותר!!! וטוב שהיא רק פעמיים בשבוע..(עכשיו אני יותר ברור לך??) ואת צודקת... היא באמת בת אדם ב-נ-י-ג-ו-ד ל-כ-מ-ה .....

עדיין לא ענית לי...

לא שאני מתכוונת לריב איתך פה אבל בהודעה הראשונה אמרת שלא העלבת אף אחד ולא פגעת באף אחד אבל עדיין לא ענית לי למה קראת לנטליה בשם גנאי...

לא שאלת....

סתכלי איך שהיא מתלבשת.... אם היא מתלבשת בכלל.... בבגדים כאלו היא תשתלב מצויין בתל ברוך... אבל אני לא מבין למה את צריכה להיפגע מזה זה לא שאני יורד עליך... לא נורא זה יעבור לך עם הגיל....

לא נפגעתי

ולא צריך לעשות ממני אחת כזאת. פשוט מעצבן אותי כשאתה סתם יורד על נטליה. (ויש הבדל בין להתעצבן ללהפגע). ודרך אגב בובה פראית זה הרוב נטליה ופקונדו ולא שאני אוסרת עליך לראות את הסדרה אבל אם אתה לא אוהב את נטליה לא נראה לי שיש הרבה מה לאהוב בבובה.

את מתחילה לעצבן אותי............

צ´מעי אין לי כוח עכשיו להתווכח איתך! מצידי תדפקי את הראש שלך בקיר.... אני אמרתי את מה שחשבתי... אז תפסיקי לעשות מזה עניין גדול... אני לא רוצה לריב איתך אבל את גוררת אותי (שלומי מצטער על ההודעות האלו) אתה רשאי למחוק אותם אינה אל תגיבי על זה.... תודה! אלעד

צודקת דפקתי את הראש בקיר (מרוצה?!?)

ומה הקשר בכלל??!? אני בסך הכל עניתי על שאלותייך אז תפסיקי לשחק אותה! טוב שמעי חמודה באמת אבל באמת נימאסת עליי וכבר לא מעניין אותי מה תירשמי או לא תירשמי, אני פשוט לא אגיב..... את גוררת את זה למקומות מאוד לא נעימים וחבל. אם את לא תעצרי אז אני אעצור, כי בסך הכל אני לא באתי לריב אם אף אחד ובמיוחד לא איתך אז כדאי שנגמור את זה יפה כי מי שבסוף יסבול פה זה שאר חברי הפורום שצריכים לסבול את הריב השיטחי שלנו. והכל התחיל ממשפט קטן שאמרתי שבכלל לא היה מופנה אלייך...... אז מה דעתך על סולחה?? יש מצב?? תיראי למרות הכל אני כן בן אדם נחמד ולא מזיק, וכוונתי בכלל לא הייתה לפגוע בך או במישהו אחר, סה"כ אמרתי את דעתי, אז מה כבר אי אפשר להביע דעה? *מצפה לתגובה*

ברוך הבא, אלעד ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אני בן 19 ורואה את הטלנובלות הבאות: אתה גורלי, האישה של חיי, חיים בהשאלה, פיורלה, פני מלאך ופנינה שחורה. שחקנים ושחקניות שאני מעריץ: גבריאל קוראדו, גוסטבו ברמודס וקרלוס מאטה; אנדריאה דל בוקה, גרסיה קולמנרס וז´נט רודריגס. נ.ב. יש לך אי-מייל, ICQ?

לירן......

היי, מצטער אין לי icq ואי-מייל...... אגב גם אני אוהב את אנדריאה דל בוקה... היא שחקנית מדהימה ומאוד יפה!!

אכן ../images/Emo70.gif אין כמו אנדריאיטה שלי ../images/Emo70.gif |חיבוק

ואני שמח שיש לשנינו משהו במשותף
שנינו מעריצים את אותה השחקנית
אתה זוכר את אנטונלה, סלסטה, סלסטה 2, פנינה שחורה (שודרה אז בערוץ 3 ועכשיו משודרת בויוה) וזינגרה
אני ראיתי את כולן

חחח

בטח שאני זוכררררררר!!!! אבל את זינגרה לא יצא לי לראות...... אתה זוכר שהיא באה לביקור בארץ?? שהראו אותה בערוץ 3.... איזה מהממת היא הייתה! הא?

למעלה