שלום

bis fd

New member
שלום

פעם ראשונה פה יש לי קרבה לנושא אך לא מבינה אותו מספיק יש לי 2 שאלות אחת איך אני יכולה לעזור כדי למכור את הדירה שלי והשניה באיזה מקום יש לסים אוטו שאותו רוצים תודה

ביאטריס בוקר טוב

האם פרסמת את דירתך? כמה זמן את מנסה למכור אותה? איך היא נראית? יפה? נראה? אסטתית? לא? צריך יותר פרטים כדי לברר מה קורה. את מה שכתבת כאן -"באיזה מקום יש לסים אוטו שאותו רוצים", לא הבנתי.

bis fd

New member
תודה אביבה

כן פרסמתי חודש וחצי הדירה מאוד מסודרת ומושקעת..בקושי באים אנשים, מי שבא אוהב אותה מאוד..אבל כל אחד אם הסיבות הכלכליות ונפשיות שלו. הכונה לאוטו...איפו לסים תמונה כדי לזמן את האותו

מצאי תמונה של האוטו שאת רוצה

ותלי אותה במערב ובעוד מקומות בבית כדי שתראי אותו מדי פעם, כשאת חולפת במקום.יש הגורסים שמתחת לכרית....זה הכי טוב.מנסיון אני יודעת שמתחת לכרית-עובד. את מודעת הפרסום לדירה שימי במערב הסלון ו...עשי עוד שני דברים. 1) פני, הוציאי מביתך כמה שיותר דברים שאינך זקוקה להם. 2) עימדי מחוץ לביתך, מול דלת הכניסה כ-10 מטרים, חישבי מה את מרגישה/רואה ועשי דברים לשפר את זה. האם יש שלט על הדלת? בתיבת הדואר? ביאטריס, חודש וחצי זה לא זמן למכירה דירה. ככל שצריך יותר מהאנרגיה שנקראת "כסף", כך צריך יותר זמן כדי להביא אותה אליך.סבלנות מאוד עוזרת כאן או ש... את מורידה את המחיר. זה נורא פשוט, לכל דבר יש מחיר. אם את מבקשת מחיר שעדין לא מגיע אליך, אז או שאת מורידה אותו, או שאת ממתינה בסבלנות כשברור לך ומובן לך שהדירה נמכרת. זה מה שאני יכולה לייעץ מכאן מבלי להימצא בדירה עצמה. אני מניחה שאם הייתי רואה אותה, היו לי עוד דברים להגיד. בהצלחה

bis fd

New member
תודה

קודם כל את מוזמנת יש לי בעיה להוריד מחיר..אני מאוד אוהבת אותה

מכירת דירה

בהמשך לייעוץ שלך למכירת הדירה....מה עם הדירה למכירה מושכרת? האם יש משהו לעשות מ"רחוק"??? תודה

זה לא היה "יעוץ"...

אפילו לא מתקרב לזה.זה משהו מאוד כללי, לא אישי ולא ממוקד.יכול לעזור וכול גם לא... מה כוונתך "מרחוק"? יכולה לפרט יותר?

למעלה