שלום

venus0

New member
שלום

יש לי כמה שאלות יש לי חמוסה שאותה קיבלתי רק לפני כמה ימים והיא לא מפסיקה לנשוך אותי. היא נושכת ממש חזק וכואב. מן כאב כזה חד ודוקרני, ומקום הנשיכה אפילו מתנפח אחר כך. מה לעשות כדי שהיא תפסיק לנשוך? מה השיטה הכי יעילה? רציתי גם לדעת אם צריך להפריד בינה לבין החמוס השני שלי אחרי שהיא תעבור את העיקור, או שזה בסדר שהם ישארו ביחד? ואיך מלמדים אותה לא להפוך דברים בכלוב? היא כל הזמן מבלגנת אותו. תודה.

venus0

New member
אה ועוד משהו קטן

מתי מפסיקות לצמוח להם השיניים? איך אני מרגיל אותה לקולר? (לא רתמה) והאם זה בסדר להשאיר את החמוסים זמן ממושך בכלוב (מעל ל24 שעות) כדי שיהיו כמה שיותר אחד ליד השני ויתרגלו אחד לשני? תודה רבה.

Sweet Fantasy

New member
שלום לך..

בקשר לחינוך ואילוף, אני ממליצה לך לקרוא במאמרי הפורום ובשאלות נפוצות.. (אם אתה לא יודע איך ואיפה תבקש אני אפנה אותך)
בת כמה החמוסה? ובן כמה החמוס? היא היא גורה והוא מסורס (לא מיוחם) אין צורך להפריד בינהם אלא אם היא מציקה לו או ההפך..
ההכרות הראשונית צריכה להעשות בהשגחה מלאה ובהדרגה לא להשאיר אותם בימים הראשונים לבד.
אין דרך ללמד לא להפוך דברים, המקום חדש לה ויקח לה זמן להתרגל ולהתאקלם ואז היא תפסיק.
שיניים מפסיקות לצמוח בגיל חודשיים בערך (לא סגורה על זה)
ולא! בהחלט לא, חמוס לא צריך להיות בכלוב כל כך הרבה זמן, אם אתה רוצה שהם יכירו תעשה הכרות כשאתה בסביבה ורק בלילות תשים אותם בכלובים נפרדים צמודים זה לזה (איך להפגיש תוכל לקרוא במאמרים ובספר החמוס של ד"ר שור) בהצלחה.

venus0

New member
תודה.

בקשר לשאלה שלך היא בת חצי שנה והוא מעל לגיל שנה והוא מסורס.

Sweet Fantasy

New member
הבנתי

היא אומנם עדיין נחשבת גורה אבל היא כבר בוגרת, וכבר הגיע זמן לעיקור.. אני ממליצה לעשות את זה בהקדם ולא לחכות, כמו כן, העיקרו יכול להפחית מהתוקפנות שלה. תתחדש, אתה מוזמן לספר על החמוסים ועליך קצת

shir92

New member
ולשים תמונות ../images/Emo123.gif

שיר דורשת תמונות! מיכל, איך את שוכחת דבר כזה???
בגללך אני יתחרפן!!!

למעלה