שלום...

beatrice24

New member
שלום...

אני חדשה כאן בפורום.. שמעתי על הספר יצא לי לקרוא חלק ממש קטן ממנו אני מתכננת לקנות אותו במשכורת הבאה {החודש היה קצת לחוץ מבחינה כספית} ו...זהו אין לי כ"כ הרבה מה לספר קוראים לי בטי אני בת 24 {מתקרבת בצעדי ענק לגיל 25} אני מאזור המרכז... אז שיהיה לכולכם שבוע טוב ויום עם הרבה שמש...

ברוכה הבאה בטח ../images/Emo24.gif

איזה כיף שהגעת לכאן!! אגב, איך שמעת על הספר? (סקרנות)

samai

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שלום ביאטריס, ברוכה הבאה. אני מאחל שתתרמי לפורם והפורום יתרום לך. ללא קשר, בהזדמנות זו, רציתי לשתף. רשמתי לי את ההסכמות ועוד כמה משפטים שאני מתחבר אליהם על דף גדול. ותליתי את זה בחדר שינה. אתמול הגיע בעל הדירה, לסדר תריס שהתקלקל. הוא שאל מה זה ? ואמרתי לו שזה עוזר לי לזכור את עצמי.
שלכם איתן

beatrice24

New member
../images/Emo9.gif תודה על הקבלת פנים המדהימה

אני שמעתי על הספר מחברה שיש לה אותו אבל הוא כל הזמן בהשאלה לצערי :( ובגלל זה החלטתי שאני פשוט חייבת שהספר יהיה אצלי בבית... אני מאוד מקווה שהפורום יתרום לי ואני יוכל לתרום לפורום... וזהו! אני מקווה שייצא לי להכנס הרבה כי עובדת כמו מטורפת אז אני ישתדל להכנס כמה שיותר ולהגיב... אז שיהיה יום מקסים אוהבת בטי

polgara7

New member
אני חייבת לציין

שאני עוד לא קראתי את הספר. עם זאת אני מבקרת בפורום הזה דיי בקביעות, ואני מאוד מתחברת עם ההילכות כאן :) טוהר המילה בעיקר). אני מניחה שהספר ימצא את דרכו אלי מתי שהוא, כשיגיע הזמן, בכל מקרה נחמד לי כאן ואני מאחלת לך המשך פורה בפורום בפרט, ובחיים בכלל.

למעלה