שלום

white-spell

New member
שלום

לכל חברי הפורום הנהדר הזה, אני כבר מזמן קלטתי את האומנים המופלאים שפה והלוואי שאני יהיה כמוכם שאני יגדל (אני רק בת 16...) בכל מקרה אני מציירת כבר כמה שנים ובקרוב תראו את פרי יצירותי
-מיכל-

שלום מיכל וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

יופי שהצטרפת! תראי שיהיה כיף! אנחנו מחכים לראות את היצירות שלך - בטוחה שהם יהיו נהדרות! אפרת

SC

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

כמו שאת רואה, הפורום מאוד חביב ואני בטוח שכולנו כאן מקדמים את פנייך בברכה. תראי לנו קצת עבודות שלך, ספרי על עצמך. נשמח להכיר אותך !

Dreamsphere

New member
ברוך הבא

אולי יצא משהוא אני בן 17 ^_-, סתם סתם אומנים חדשים מתקבלים בברכה

ברוכה הבאה.. קדימה ציורים! ../images/Emo126.gif

אגב כדי להזכיר ולאלה שלא יודעים- אם לוחצים על שם של כותב ההודעה ניתן להגיע לכרטיס אישי של הכותב ואם הוא עדכן את הכרטיס יהיה ניתן גם לקרוא מה הוא רשם על עצמו, אני קוראת לכולכם בבקשה למלא את כרטיסיכם במיוחד אתה פרי פילינג שיש לי הרגשה שאתה לא מכיר את האופציה וסליחה אם טעיתי. ושוב ברוכה הבאה

FreeFeeling

New member
אהובתי היקרה ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

(במקרה מחשבים זה המקצועה שלי) (תודה רבה שאת מגלה עניין בי) אגב אני Administrator במפעל. (לא יאומן מה ?- כנראה שלכתוב כמו שצריך זה לא הדבר הכי חשוב בחיים.) .בקשר לכרטיס שלי. לא יודע למה לא כתבתי כלום בבו. (כבר חשבתי כמה פעמים לכתוב!) אגב גם היה לי אתר ברשת אבל לבסוף הורדתי אותו (הוא דפקה היה נראה טוב.) ואם הרבה מאוד עבודות שלי. (גם תמונה שלי ומידע על עצמי) (מי יודע אולי בקרוב אני העלה אותו על השרת של המפעל) יכול להיות שבזכותך אני יעדכן את הכרטיס שלי.
FreeFeeling

תעדכן תעדכן! וגם תעלה מחדש

את אתר, אני מאד רוצה לראות.. כבר אמרתי שאני בתהליכים ליצירת אתר פורטפוליו שלי?! כדי להיות אדמיניסטרטור במחשבים כדאי לדעת אנגלית.. (עברית כדאי לדעת בשביל לתקשר בישראל) גם אני הייתי בצבא בתחום המחשבים והייתי אדמיניסטרטור בבסיס שלי. או פשוט בקיצור אדמין. איזה כייף לי אני אהובה

למעלה