שלום!

• פותח הנושא Konq
  • פורסם בתאריך

Konq

New member
שלום!

טוב אז אני לא מבין גדול בקארטינג, אפשר להגיד שההתנסות היחידה שלי הייתה מרוץ 10 דקות במסלול בהרצליה בקניון. אבל אני עדיין דיי נמשך לזה... לכן החלטתי לבנות לעצמי קארט, כל התיכנונים מוכנים, הכל כמו שצריך, הבעיה שלי היא שאני לא מבין במנועים... אני לא יודע איזה מנוע צריך, כמה עולה, אפשר להשיג מחינם וכל מה שקשור. אז אם תוכלו לעזור לי זה יהיה מעולה! תודה רבה אה ושכחתי להציג את עצמי, נימרוד רוזג בן 15 מרעננה!

תשובה

תגיד מה תעשה עם קארט? ואיך אתה רוצה להשיג מנוע בחינם מה אתה חושב שיש פה פראיירים?

Konq

New member
אם היית קורא טוב...

אז היית רואה שגם שאלתי מחירים, אבל לא קראת.

עוד תשובה

קארתי אבל גם כתבתה בחינם וקודם כל תעשה קורס ותיכנס לליגה ואחר כך תבנה לי קארטים

Tal Aviel

New member
תגובה לך

שלום לך נימרוד, זה יפה שנמשכת לקארטינג בפעם הראשונה כמו אני חושב כל מי שגולש בפורום הזה :) אבל זה לא מספיק בשביל לקנות קארט לאחר הנסיעה הראשונה שלך. זה נחמד לחלום על זה, אבל זה ממש לא רלוונטי לרמה שלך... לפני שאתה קונה קארט ומתחיל להתקדם לרמות שלא הרבה מגיעים אליהם כדי לך קודם לעבור קורס באחד מהמסלולים, להתאמן הרבה, להשתתף בתחרויות ולזכות בהן :) אחרי שתהיה ברמה מספיקה בקארטינג 4 פעימות תוכל לקנות קארט 2 פעימות ולהמשיך להתקדם. טל

Vadim888

New member
סכנה...

טל , הוא אמר שהוא רוצה לבנות קארט - בניה עצמית יכולה להיום גם מסוכנת!

tomerol

New member
תגובה

קודם כל, כנראה לא הבנתם אותו או הוא לא אתכם. אז לא לקטול!! Konq, אתה רוצה לבנות קארט בשביל להתחרות איתו? או אולי סתם לבנות ולנסוע בשביל הכיף? אם אתה רוצה להתחרות איתו בישראל אז כדאי שתחפש פה בפורום את התקנון (ישנו תקנון לקארטים עצמם). אם אתה רוצה לנסוע איתו לכיף אז מנוע 2 פעימות של 50 סמ"ק של אופנוע יהיה מספיק. אגב כל זה בתנאי שיש לך ידע מוקדם ואתם יודע איך לבנות!! תומר.

בונה יא טמבל אני עוד מאפן....

איך אתה רוצה שהוא יבנה קארט שהוא היה פעם אחת על קארטינג ואפשר להתחרות רק עם קארטינג 2 פעימות כלומר קארט שאתה קונה או בונה אז מה הוא יעשה עם קארט אההה וסתום תפה ומה אתה משחק אותה מבין.

tomerol

New member
לדן

למה אתה מקלל?! אתה ילד קטן?! לפי מה שאני יודע (אולי אני לא יודע) אז לא צריך ניסיון בארבע פעימות בשביל להכנס לשתי פעימות. בן אדם יכול לקנות קארט, לצבור ניסיון וזמן נסיעה בשתי פעימות ולהתחיל להתחרות! תומר

BaZbAzOn

New member
אזהרה ראשונה ואחרונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דן- אנא ממך, לשואל אין ניסיון בקארטינג והוא לא מכיר את התחום, תשתדל לענות בסבלנות כאילו שאתה היית רוצה שיענו לך לולא היית יודע. ולא להגרר בבקשה לויכוחי סרק בשפת שכונה. תומר- ברוך הבא חזרה לפורום, שמחים שחזרת לפעילות עם כוונות טובות, אך עם זאת- אני מתרה בך להיות יותר עדין ולא להתחיל פרובוקציות. תודה

tomerol

New member
למה פרובוקציות?

אם זאת הדרך היחידה שלו לענות אז שלא יענה בכלל.

Vadim888

New member
על מנת...

בכדי לבנות קארט ולהתחרות איתו אתה צריך שהשלדה תיהיה ב"תקן" CIK לדוגמא. מה שאתה לא יכול לבנות לבד, אולי הוא יכול לבנות משהו דומה אך לא יהיה לשלדה את התקן ולכן הוא לא יוכל להתחרות עם הקארט.

למעלה