שלום

candel

New member
שלום

אני חדש כאן לפני כשבוע עברתי תאוריה והתחלתי ללמוד לפני יומיים נהיגה הבאתי למורה שלי את הטופס הירוק והוא אמר שאני צריך להביא לו 150 שקל איזה תשלום לארגון מורי נהיגה שכל תלמיד נהיגה משלם... רציתי לשאול מה עושים עם הכסף?

NewUser4

New member
שואלים

מה מקבלים בתמורה לכסף הזה. התשלום הזה אינו אגרה לרשות הרישוי. כלומר, אין זו חובתך לשלם אותו. לרוב, התשלום הזה הוא תשלום לארגון מורי נהיגה מסויים ובעבורו מקבלים שלט נהג חדש, ספר לתיאוריה ועוד אי אלו מתנות למיניהן. תשאל את המורה מה אתה מקבל בעבור הכסף. אתה רוצה תשלם, לא רוצה, אל תשלם. התשלום הזה הוא מעבר לתשלום על שיעור נהיגה ו\או העמדת רכב למבחן.

candel

New member
לא יודע

הוא אמר לי שזה כסף שהולך לאירגון מורי נהיגה וזהו... אני לא צריך ספר לתאוריה כי כבר עשיתי אני לא צריך שלט נהג חדש אני לא צריך כלום אבל הוא אמר לי שזה כי הם מארגנים את הטסטים וכל הדברים האלה אז כל תלמיד משלם 150 שקל

עבודה בעיניים

בתקופה שלמדתי, לא רק שקיבלתי ספר תאוריה ודיסק, לא שילמתי על שום דבר מעבר לשיעור נהיגה, טסט פנימי והעמדת רכב למבחן.

אחי אתה לא צריך לשלום לו כלום...

אם אתה רוצה לשלם תגיד לו שיביא לך טופס לאגרה ולתלך לשלם לבד זה 118 ש"ח עכשיו האגרה הזזאת תיתן לך ספר תאוריה דיסק ושלט לרכב תיק וכו'.. בכל אופן ת'שלט נהג חדש תצטרך ת'תאוריה גמני עשיתי ולא הייתי צריך לבקש ת'ספר מהמורה אלא רק ת'דיסק בכל אופן עדייף לשלם... שתהיה מוסודר מיד

אל תשלם את זה...

תעבור מורה. רציני. שמעתי שהמורה שלי אמר על זה משהו, הוא אמר שזאת ממש ממש חוצפה וזה כסף שגובים בלי שום סיבה. תעשה כמו שהציעו לך כאן, תשאל למה הולך הכסף, ואז זה לדברים שכבר יש לך, והמורה לא מסכים שלא תשלם - תעבור מורה.

למעלה