שלום

SUPER ERLICH

New member
שלום

שלום לפני 4 חודשים קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי בפעם הראשונה ואחרונה בחיי בכל מקרה עשיתי בדיקות לאיידס הרפס ומחלות מין אחרות ויצאתי שלילי בכל מקרה רציתי לדעת האם בדיקת הרפס שנעשתה אחרי 3 חודשים היא אמינה כמו כן ברצוני לדעת מה אפשר לעשות בצורה אחראית כדי לבדוק האם יש לי קונדילומות כרגע אין לי אף סימן כמו כן מה הסיכוי שנדבקתי בנגיף זה אם השתשמתי בקונדום תודה רבה להתראות

SweetyGirl18

New member
שבת שלום לך

לדעתי אתה יכול להרגע, אתה סתם לחוץ, גם אני הייתי במצב שלך פעם, אם כי זאת לא הייתה נערת ליווי אלא ידידה מהתיכון שפשוט ידעתי שהיא קצת "זנותית". כל עוד השתמשת בקונדום הורדת את הסיכויים ל99 אחוז, והסיכוי שיש לה איידס הוא גם לא וודאי, כלומר אתה יכול להיות רגוע, שאר מחלות המין כמו הרפס אתה יכול גם להידבק מחברה שלך שהיא אפילו בתולה, זה עובר ממגע ישיר של פצע הרפס לעור שלך. בקיצור, תרגע, הסיכויים שנדבקת באיידס היא אפסית ממש גם אם היא הייתה חולת איידס, אז תשב תרגע, במיוחד שהכל יצא שלילי, לך החוצה לעולם, תכיר בנות תמצא חברה (אני יודע שזה לא כזה פשוט) ואז לא תצטרך לשכב עם נערת ליווי ולפחד ממחלות מין. שבת שלום לך.

לא מבינה משהו, לזה שמעלי

איך אפשר להדבק בהרפס מבתולה, הרפס מועבר רק בעת יחסי מין תסביר בבקשה

tzuftzifufi

New member
הסבר

נניח שיש בתולה כלשהי ששתוה מיץ תפוזים מפה לפה עם אנשים שיש להם הרפס באה הבתולה מבצעת בך מין אוראלי אופס חטפת הרפס באיברי המין סוף הסבר

SweetyGirl18

New member
הרפס זה לא רק באברי המין

גם בנשיקה אפשר להדבק בהרפס, והתופעות של המחלה היא הופעת פצעים באזור הפה - אבל היום יש כבר משחות שברגע שאת רק רואה ניצן של הרפס את מורחת והפצע לא יוצא. רק נקודה חשובה - מהרפס אפשר להדבק רק במגע ישיר על פצע ההרפס - כלומר אם התנשקת עם חולה הרפס - אבל אין לו שום פצע גלוי אז את לא תדבקי, זה לא מועבר סתם ככה, רק מגע ישיר על הפצע. אין לך מה לדאוג...

עכשיו הבנתי... עוד שאלה ממש חשובה..

לצערי כבר נדבקתי בהרפס, החבר שאני איתו עכשיו שנתיים וחצי- הוא החבר הרציתי הראשון שלי ובפעם הראשונה ששכבתי איתו {ובכלל} נדבקתי ממנו, ידעתי שהיה לו עבר די פרוע אבל לא חשבתי שבפעם הראשונה שאני ישכב עם מישהו אני ידבק, מה שהכי מוזר- אין לו אף פעם פצעים על האיבר מין- או גירויים, גירודים שמצביעים על הרפס או דלקות בשתן- כלום!!! אין ולא היה לו כלום שמצביע על ההרפס, אז איך נידבקתי?.. לא שכבתי עם אף אחד אחר וזה בטוח הרפס כי הייתי בבית חולים כמה ימים מכאבים... תודה לעונים!!!! :(

הרפס

יש אנשים שהם פשוט נשאים של נגיף ההרפס, יכולים להדביק אבל להם לא יהיו תסמינים.

למעלה