שלום:)

blackfeline

New member
שלום:)

היי, שמחתי לראות שיש פורום כזה בנמצא:) עוד אין לי חמוס(אני גרה עם ההורים ויש לנו 3 חתולים), אבל מקווה לצאת מפה כמה שיותר מהר ואז באמת למצוא לי איזה חמוסון חביב. מה שמביא אותי לשתיי שאלות(אחרי שקראתי חצי פורום ועוד המווון מאמרים לאחרונה): 1. האם זה באמת אפשרי להרגיל חמוס לחיות עם חתול? 2. איפה קונים כלוב כמו שצריך לחמוס? בחנויות לציוד של בע"ח שהייתי בהן הכלובים הכי גדולים היו כלובים לארנבונים ומכיוון שכשיהיה לי חמוס אני רוצה להשקיע כדי שיהיה לו/לה כמה שיותר נוח... תודה:)

mikonww

New member
אמממ היי ../images/Emo13.gif

א- בהצלחה ומקווה שבאמת תעזבי את הביית של ההורים כמה שיותר מהר אבליותר מקווה שתצליחי להשאר מחוץ לבית של ההורים שלך ! ב- כן אפשר אבל דורש סבלנות ויש צורך בהרבה סבלנות ולקחת בחשבון שזה לא מחייב אף אחד מהצדדים לאהוב אחד את השני, ויש סיקוי שהם סתם יציקו. כל עוד זה לא מעבר להצקות, אז סבבה. ג- כלוב אפשר בכל חנות ובמקרה הכי גרועה לבקש להזמין

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo45.gif

בקשר להכל
וגם לשאלה האחרונהף גם אם החנות לא מחזיקה בכלוב בחנות בדר'כ בכל חנות יש קטלוג שממנו הם יכולים להזמין לך.

mikonww

New member
הגעתי למסכנה !!!

מהיום, כן כן ממש מעכשיו, כול פעם שאני הגיב לך או תגיבי לי, אני הבקש ממך לפני הכל להשריץ לי דג או להמליט לי חמוס. אז מיכל בבקשה תשריצי לי דג
, סבבה ?

blackfeline

New member
ממ... עוד שאלה:)

פגשתי כמה וכמה חמוסים בחיי ולא שמעתי אף אחד מהם משמיע קולות כלשהם. הם משמיעים קולות בכלל?:)

Little PinkY

New member
כמובן

יש את הקול של המשחק שלהם שזה מין צחקוק כזה שמזכיר קולות שדולפין עושה הוא מלווה בקיפצוצים עליזים שהרבה טועים וחושבים שזאת תקיפה.. ויש את הקול של ה"תקיפה" או יותר נכון של פחד והזהרה שזה מין קול לחישה "הסססס" כזה כשבעצם הם עומדים בלי תזוזה מסומרים.

DR SHORR

New member
חמוסים וחיות מחמד אחרות

אין בעיה להרגיל חמוס לחיית מחמד אחרת בבית. מציע לעיין בקישור הרצ"ב. לגבי כלובים - אין ברירה אלא לחפש (והרבה) ואם לא מוצאים - לבנות. ד"ר שור מרכז וטרינרי הרצליה הירוקה והמרכז לבריאות החמוס

למעלה