שלום.

שלום.

בטח באים נגדכם מליון הודעות נאצה, נגד הפורום הזה. יש שיגידו שזה פארודיה ויש כאלה שיקחו את זה רציני. כנסו בי מצידי. אבל אני חייבת להגיד לכם משו. מי שלוקח את זה רציני הוא מסכן, מי שלוקח את זה כפארודיה הוא מסכן. אתם מתייגים אנשים על ימין ועל שמאל. ואני כ"כ לא מבינה למה. פורום פאקצות? לאן הגענו,ברגע שהגעתי לפורום הזה הרגשתי כ"כ טיפשי שתפוז שזה אחד האתרים בעלי הפורומים שמכבדים עצמם הקימו פורום פאקצות. אני יכולה להגיד לכם משו. זה עצוב. זה סטיגמה. אין שום הגדרה לפאקצה וזה עצוב ביותר שהנוער מתחיל בכלל עם כל זה. אני יכולה להגיד לכם דבר אחד. תתבגרו. מי שאוהב שיתייגו אותו שיהנה לו, מי שמגדירה את עצמה פאקצה כולה מעופפת לה בבועה ורודה שממולאת בפוזה. עם כל הכבוד אני לא באה נגדכם אני רק מנסה לפקוח לכם ת'עיינים ולהראות לכם שזה הכל שטות גמורה. אני ממש לא שונאת ורוד אלא להפך מחבבת את הצבע. הלייק שיואו שלכם זה פוזה אחת גדולה. פריקים,ערסים ופאקצות זה בולשיט אחד גדול ומי שמתייג אחרים או מתייג את עצמו,אז הוא באמת מסכן שהולך אחרי נורמות בחברה. תפקחו את העיינים ותפסיקו להכליל. פרשו לדוקים. כל מי שנמצא בפורום הזה, בתור "פאקצה" או יורד על פאקצות לא התבגר בכלל. מצטערת שזה יצא ככה. זאת דעתי. ואתם יכולים לצאת בדעה אחרת. זכותכם. [רק עם אפשר באמאש'כם אל תסכלו אותי באבנים או תקללו אותי. זאת מדינה חופשית אחרי הכל]. מה דעתכם בקשר לנושא הזה?

d00sh

New member
כל אחד והדעה שלו ../images/Emo3.gif

גמאני חושבת שלא טוב לתייג אנשים, אבל זה כבר קיים.. אז למה לא לעשות צחוק בפורום הזה?? מה הבעיה שנתחזה לפאקצות ונראה כמה שהכול ממש מפגר כל ה"שיואו" "כאילו" "לייק", [עם הורוד אין לי בעיה] אז נכון, ממש מקצינים את זה פה ומגזימים , גם אני מודה שאולי הגזמתי קצת אבל אני לפחות פה כי ממש מצחיק.. וזה לא ממש על חשבון הפאקצות, כי הן לא מודעות למה שהן, וגם הן לא בכזאת רמה כמו ההקצנה פה

למה לא לעשות צחוק?

כי זה אדיוטי. כי זה רק נותן המשכיות לזה. זה לא מצחיק אלא להפך זה עצוב אני יהיה כרגע קצת קיצונית. זה סוג של גזענות. אני מציגה פה בעצם סוג של סתירה מצד אחד לא טוב לתייג מצד שני טוב לצחוק עליהם? עצם זה שאת מתייגת,יורדת עליהם, או טוענת שאת שונאת אותם את משתתפת בתיוג עצמו.

חיחיחי מאמי שילי

אפחד לא יקלל אותך פה .. חיחיחיחי מה פתאום אבללל נשמה... זה שאת אומרת שאני לא היתבגרתי זה מאד אבל מאד לא יאפה מצדךך! את לא רוצה להיות בפורום הזה אס את לא צריכה להיות פההה... ! אבל יש כזה פורום ואם זה לא מוצא חן בעינייך אז בה ביי כפרה
אני חושבת שאני פקאצצה.. ואני אוהבת להיות פקאצצצה... ואת לא תגידי לי שאני עושה צחוק מעצמיי .. קאאאאפיש ? חיחיחי סתאאאם
אבל אני מקווה שגם את תביני אותי קצת !!!

אוקי..

אני לא מתכוונת אלייך ספיציפית אלא לכל מי שעוסק בנושאים האלה. יהיה מעניין לדעת למה את מגדירה את עצמך מלכתחילה כפאקצה. ומזה נותן לך. מה בכלל ההגדרה של פאקצה מבחינתך. כי מבחינתי? אין דבר כזה. אני מנסה להבין אבל לא ממש מצליחה,אולי זה מתוך רצון להיות במסגרת כלשהי?

סליחחה ?!

את מתכוונת להגיד שאין לי חברים אז אני מחפשת מסגרת ? זה די מעליב .. לי אישית יש הרבה חברים שאוהבים אותי ותומכים בי אבל אם זה היה יוצא על בן אדם שבאמת מחפש מסגרת אני לא הייתי רוצה להיות במקומו .. אני מגדירה את עצמי כפקצה כי ככה החברים שלי מגדירים אותי
ולא אכפת לי .. אני גאה באיך שאני וזה לא מעליב אותי בכלל באהבה |נשיקה |

xtina 4 ever

New member
אני לא חושבת שהיא תבין אותך...

גם לפי התשובה שלה רואים שהיא לא הבינה כלוםםם ממה שכתבת

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif היי

אני דווקה כן נוהגת לתייג אנשים, זה פשוט יותר מדי כיףXD אבל בכל מיקרה אני לא שונאת אף אחד לפי השטויות האלה, לא ערסים לא פריקים ולא פקאצות, ואני גם לא באתי לפה לרדת עליהם, אני ה רק כי ממש מצחיק, זהו ואגב אני מסכימה שזה באמת לא לרמה של תפוז-_-

לכל אלה שטוענים משו אחר.

אני לא נלחמת. אני מביעה את דעתי. לרדת על פאקצות? ווואו איזה כיף.! עם היו יורדים עליכם זה היה שונה. בתכלס יש פה שני סוגים של אנשים. סוג של "פאקצות"[עם להשתמש בסטיגמות] וסוג של מתייגים. אתם יודעים מה? אולי זה בעצם טוב שפתחו את הפורום הזה. תראו לאן זה הדרדר. כמו באנטישמיות. זה לא משנה עם אתה שונא או שונאים אותך. אתה בתוך זה. אני רוצה להבין משו. מי שומע פה רוק? או מגדיר עצמו כפריק\ערס או כל סטיגמה מטופשת אחרת?

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif אני יודעת שאת לא נלחמת

אם זה בכלל לא היה מכוון אלי-אני מצטערת. והרי אמרתי שאני לא יורדת על פקאצות. יורדים עלי, עכשיו בקושי אבל שנה שעברה כל הזמן, ולא מזיז לי, זה אפילו מצחיק אותי כמה שזה מגוכך, אבל זאת לא הנקודה, רק להבעיר שאני יודעת מה ההרגשה. יש הרבה בנות שאני מגדירה כפקאצות, ואני מסתדרת איתם יופי, פשוט יש לי קטע כזה שאני חייבת להגיד את כל העולם, גם את החברות שלי, אבל זה לא אומר משהו על מה שאיני מרגישה כלפי האדם עצמו. אני שומעת רוק. מה זה קשור בכלל? וכן, אני מגדירה את עצמי כפריקית, אבל לא בכיוון של הסטיגמה הרגילה של הילדה הרעה, כי יש יל כמה מהתכונות האלה אבל לא את כולם, אני אפילו ילדה טובה יחסית, אלא בכיוון של סתם "שונה" כי אני באמת שונה בתורה בולטת מרוב הילדים שאני מכירה. שאלות? *קדה קידה ויורדת מהבמה*

BaBy AnImE

New member
ו..כן

אני שומעת רוק, אבל מוזיקה היא כמו צבע- טעם אישי שלא קשור לתגיות שהחברה מדביקה על אנשים

miss mcmillan

New member
=לרמה של תפוז?!

חברות, נקלעתי לפה ממש במקרה, כל קשר ביני לבין פקאצות והגדרתן מקרית בהחלט, אני כן אוהבת ורוד ולא אוהבת לק, כן אומרת שייאו ובחיים לא לייק וכו', והנקודה היחידה שיש לי להעלות פה בדיון היא- wtf "לא לרמה של תפוז"??! איזו מין רמה תפוז הראו, באילו נושאים הם מתעסקים באובססיביות, למה הם נותנים במה בעמוד הבית ובחלק ניכר מהפורומים ומהבלוגים שהם מפרסמים? אם לא לנושאים "פקאציים" למהדרין, אני צנצנת ריבת תות. ולא שיש מה להעביר ביקורת, רק גם לא לצפות מהם לאיזו רמה מיוחדת
.

למעלה