שלום

efratoosh0

New member
שלום

אוקיי אני די חדשה בענייני אביתר בנאי... אחותי קנתה לי דיסק שלו לפני יומיים ופשוט התאהבתי... והשאלות שלי הן- הוא מנגן על הפסנתר בשירים שלו או שזה מישהו אחר? ואיפה אפשר למצוא את התוים (לא את האקורדים) של "שן לידי"? (שזה השיר הכי מדהים ועצוב ששמעתי בחיים שלי) תודה מראש, אפרת

ח ל ו ן

New member
דבר ראשון ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

האלבום הראשון שלו הוא אחד מהטובים, אם לא הטוב שבהם. השיר שן לידי פשוט מדהים וגורם לי לבכות לפעמים
הוא מנגן בכל השירים
תווים מאוד קשה למצוא... אני לא יודע איפה
אני מקווה שתמשיכי לכתוב פה, אנחנו מאוד נחמדים
אלעד

AnGeLiNa JoNsOn

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

אני מניחה שקנו לך את הדיסק הראשון שלו- "אביתר בנאי" באמת דיסק מדהים, גם ממנו אני התחלתי הלוואי שיכולתי לחזור לתקופה הזו, בה כל גילוי של שיר שלו ריגשה אותי בטירוף וגרמה לי להיות בהיי למשך שבועות
אני שמחה שהתאהבת
הוא מנגן על הפסנתר, לבדו, מוכשר שלי
- הקלטה מההופעה שלו בפסטיבל הפסנתר. חובה. לגבי התוים- לגיטרה, פסנתר? אם זה לפסנתר, ואת לא רוצה אקורדים, אלא ממש את המנגינה עצמה...אני אוכל לברר בשבילך
ונחזור להצטרפותך לפורום: (כן את מצטרפת
) ברוכה הבאה! אני תמר, בת 16 מאבן יהודה (באיזור השרון) ספרי קצת על עצמך
והשתלבות נעימה
כיף פה

B l a c k tears

New member
תוים בגיטרה ובפסנתר כתובים אותו דבר

ונשמעים שונה? איך זה הולך?

efratoosh0

New member
../images/Emo13.gif

כן, קנו לי את הדיסק הראשון...
תוים לפסנתר אם תוכלי להשיג לי זה יהיה מעולה!!! אז כן, אני מצטרפת (מסתבר) אני אפרת, בת 16 מגדרה וו...זהו בעצם...

AnGeLiNa JoNsOn

New member
../images/Emo141.gif

אני לא ממש מבינה מה יש בתוים של המנגינה עצמה....חח ולא יענו ליווי. אבל אם זה מה שאת רוצה סבבה, יש לי שמיעה מוזיקלית, ואני מצליחה למצוא בקלות. אביא בקרוב

ד י א ט ה

New member
היי תתחדשי

ולגבי התווים/אקורדים את יכולה לנסות להוציא, או אם את מתקשה בזה, אז אם יש לך מורה למוזיקה אולי יוכל להוציא בשבילך. בהצלחה אפרת, שם יפה.

למעלה