שלום

bk_bk1

New member
שלום

אני נדהם מהרעיון של החלום הצלול , הייתי שמח אם תפרטו עוד כבר קראתי את האתר אבל אני לא חושב שהוא מצליח להעביר את העוצמה של החלום ד"א מהם המכשירים נובהדרימר ודרים-משהו ? מה הם יכולים לעשות ? ומה לגבי התוכנות ?? ברק

Variety

New member
תגובה

היי, טוב, לא משנה כמה שתקרא - לעולם לא תצליח לקבל את החוויה והעוצה - אתה צריך לחוות בעצך חלום צלול. אני מציע שתנסה את השיטות שבאתר, תנסה להגיע לחלום צלול - ואז באמת תבין מה זה. יש מלא אתרים - (חלקם בקישורי הפורום), שמספרים חוויות של אנשים אחרים. זה נותן השראה - אבל לא מעביר את החוויה בעוצמתה. נובה-דרימר - הוא מכשיר המזהה שאתה חולם - ועושה אור כזה שהמוח שלך ישלב אותו גם בחלום - ואתה לומד לעשות בדיקות מציאות כל פעם שיש משהו מוזר עם האור. דרים-משהו??? דרים-מיינדר? דרים-מיינדר זה מכישר שאני בניתי שבמקום אורות - חיברתי אותו לרדיו-דיסק, וכל פעם שהמכשיר - נובהדרימר - מזהה שאני חולם, במקום אורות - זה משמיע הקלטה "Variety, אתה חולם" ואז זה ישתלב לי בחלום ואיזה דמות תגיד "Variety´ אתה חולם". וזה סתם לניסוי. אני לא מתכוון להשתמש בזה הרבה. חלומות צלולים בדרך טבעית זה הכי כיף לדעתי - כי זה התפתחות אישית במיטבה. טוב... חלומות פז, Variety-

למעלה