שלום

שלום

ההורים שלי רוצים לעבור לגור בקליפורניה,לוס אנג'לס.. והם אמרו לי להחליט אם אני רוצה לעבור או לא! ואני לא יודעת.. אני לא מכירה את המקום.. לא יודעת איך אני אסתדר שם..אם מעניין שם והכל.. מישהו יכול להסביר קצת על העיר הזאת? תודה מראש

NY643

New member
את היית שם?

כי אני הייתי שם כבר פעמיים, וביום שלישי אנחנו עוברים לשם! (אני לא מאמין שנשארו לי רק עוד שלושה ימים בישראל) ובקיצור זה כיף לא נורמלי בניו יורק, את לא מתארת לעצמך כמה מקומות יפים יש שם ועוד מלא ישראלים ויהודים, אני אישית כל פעם ששמעתי שם ת'שפה העברית נהייתי שמח (ושמעתי אותה שם הרבה..)

כן..

לאן אתה עובר? באמת יש שם את מספר היהודים הכי גבוה... שמעתי שיש הרבה יהודים בברוקולין..

NY643

New member
אני עובר ל...

אנחנו עוברים לניו יורק (קווינס) וגם בקווינס יש הרבה יהודים וישראלים.. וגם בברוקלין יש הרבה יהודים, אבל אני אוהב יותר את קווינס, קווינס עיר יותר צבעונית ויש בה יותר מקומות ליציאה ובילוי

אממ... טוב שאתה אוהב..

אני לא אהבתי, בכלל, למה תמיד יש לי אזרחויות למדינות שאני שונאת? (ישראל, ארה"ב) לדעתי זה נחמד לביקור, אבל לגור שם... לא יודעת לא בשבילי. בהצלחה במעבר. יכול להיות שאתה אוהב את העיר הגדולה ואז יהיה לך אחלה.

סתם מעניין אותי..

למה? ביקרת או גרת פעם באוסטרליה שאת אומרת את זה? על סמך מה זה? אוסטרליה זה שונה מאודדדדדדד ממה שזה בסרטים. (ועל ארה"ב, דיברתי מניסיון)

למעלה