שלום

שלום

אני יואב, אני מנגן כבר שנתיים על אורגן ובשבוע שעבר קניתי לעצמי את ה-PSR 295 של ימאהה. הסבירו שם משהו על הקבצי מידי האלה, אבל לא הבנתי מזה כלום. יש איזה הסבר ברור לזה, עדיף בעברית?

ברוך הבא../images/Emo13.gif

לאורגן שלך יש אפשרות הקלטה של 5 שירים midi הוא פרוטוקול קריאה וכתיבה.כמעט בכל אורגן יש תוכנת Sequencer מעין מכונת הקלטה שמקליטה את מגוון הצלילים שקיימים באורגן ועושה מהם שיר.לא ניתן להקליט קולות אנושיים למשל או ממקורות חיצוניים אלא רק צלילים שנמצאים על האורגן. המילה midi היא קיצור ל:Musical Instruments Digital Interface קובץ-פרוטוקול midi מכיל הגדרה דיגיטלית של איזה תו לנגן לאיזה פרק זמן ובאיזה גוון צלילים וגם פקודות תזמון המיועדות להפעיל פונקציות של הכלים. כשאנו מנגנים על האורגן עם ליווי אוטומטי נעשה כאן תזמור ע"י פקודות של כתיבה בפורמט midi כשאנו מאזינים לקובץ הנ"ל אנו למעשה "קוראים" את מה שנכתב קודם. האורגן שלך מסוגל להקליט 6 ערוצים וחמישה שירים סך הכול.מומלץ לעלעל קצת בספר ההדרכה שקיבלת ולנסות להקליט קובץ אחד.מאחר ובאוגן לא קיים כונן דיסקטים או חיבור usb למחשב לא תוכל להעלות כאן את הקובץ להשמעה.יש דרכים לעשות זאת אבל כרגע נשאר במה שהסברנו עד עכשיו.

את זה אני יודע

אבל כן קיים לו חיבור USB למחשב והוא יכול לקלוט קבצי MIDI מהמחשב שאני יכול להעביר אותם לאורגן. השאלה היא איך ומה

אה...../images/Emo13.gif

בדיקה נוספת מראה שאתה צודק
קיבלת דיסק עם האורגן
האורגן שלך עובד עם התוכנה Musicsoft Downloader התוכנה מצויינת ועובדת נהדר אצלי בPSR3000. נלך לתיקיה.MSD_ נריץ את קובץ ההתקנה msd500.exe נשאיר את שאר התיקיות שאחת מהן היא דרייור שיתקשר בין האורגן שלך למחשב. הצלחנו
תעלה בבקשה צילום מסך של התוכנה פתוחה ונראה האם האורגן מקבל רק קבצים או גם מייצא החוצה קבצים שאתה ערכת. אם אתה לא מוצא ת'דיסק,תוכל להוריד את העסק מכאן. http://www.yamaha-europe.com/yamaha_europe/download/products/10_musical_instruments/portable_keyboards/portatone_psr_series/PSR_295/index.php?country=germany אני ערוך עוד בדיקה שתיים בהמשך אני אעלה לינקים ברורים עם הסברים יותר מפורטים.

Funky Giraffe

New member
וואללק אתהההההההההה

תגיד, יש פורום בתפוז שאני לא נמצא בך איתו?

למעלה