שלום

Merik04

New member
שלום

אני מריק, ואני פעם הראשונה שקראתי את רומח הדקרון זה היה בכיתה ח' (ליפני 4 שנים) והתחלתי ליקרוא את הסידרה שישיית המיפגשים וקראתי רק את 2 הספרים הראשונים (כי בסיפרייה שלו אין יותר) ואני כבר הרבה זמן מחפש איפה אפשר להסיג את ספרי ההמשך של הסידרה הזאת, ועדיין לא מוצא :\ טוב לא משניה.. אני מריק אני בן 16 ואני גר ברמת הגולן, והדמות האהובה עלי היא תנטאלס חצי האלף :)

RoCKeR121

New member
את המפגשים אי אפשר למצוא כ"כ

כי הם יצאו בהוצאת מיצוב ז"ל שנכחדה לפני יותר מעשור אני ממש ממש ממש לא מציע לך לחפש את הספרים האחרים שם כי רובים לא ראויים לקריאה ומלאים בסתירות מול סידרת הרשומות(כל מה שבא אח"כ...) אני מציע לך להמשיך עם הספרים האחרים של הרומח בעברית(ואולי לעבור לאנגלית? ישתלם לך...) הסדרות אחרי הרשומות: -אגדות -דרקוני להבת קיץ(ספר מקשר בין אגדות לטרילוגיית הנשמות...הוא נחשב חלק מהרשומות משום מה...) -מלחמת הנשמות חוץ מאלה יש גם את הספרים על רייסטלין-כבשן הנשמה ואחים לנשק לפי שמועות מתורגמם עכשיו הספר "האגדה של הומה" שאם קראת את הרשומות תבין במה מדובר נ.ב.גם אני הכי אוהב את תניס

Merik04

New member
טוב סבבה..

אז אתה מציא לי ליקרוא לפי הסדר שכתוב כאן באחד המאמרים? ואנגלית אין לי בעיה ליקרא, פשוט אין לנו ספיריה גדולה בישוב הקטן שלי..

למעלה