שלום

שלום

טוב אז לא יודעת איך להתחיל, אז העניין הוא כזה, אני בת 27 יש לי ילדה בת שנה ו7 חודשים. עכשיו האבא לא רצה/רוצה להיות בעניין. עכשיו, בשיחה מקרית באיזה צ'אט נודע לי מחבר שלו, שהוא חזר לארץ (האבא), ויותר מזה לומד במכללה ממש קרוב לבית שלי (לחצות את הכביש וישר שם), עכשיו יש לי תטלפון של חבר שלו שאיתו דיברתי,עכשיו אני לא יודעת איך להתייחס לזה האם לראות בזה כסימן משמיים, כי מה הסיכויים ליפול על מישהו שמכיר... באיזה צ'אט, ויותר מזה עצם זה שהוא לומד כל יום ליד הבית שלי וכל יום אני יכולה להיתקל בו כי אני עוברת שם להכניס את הילדה לגן. השאלה היא מה כדאי לעשות האם לארוב לו ליד המכללה? אבל בטח אברח וכאילו מה אגיד לו כי עבר מלא מלא זמן שבכלל דיברנו? או להשתמש בטלפון של החבר ובעזרת החבר אולי שישכנע לראות תילדה וכו' או לעזוב את זה ככה ולא להתייחס לעצם הדבר שקרה, אני נוטה לאופציה השלישית אבל עצם זה שהוא לומד ממש קרוב אולי מהווה איזשהי הזדמנות עכשיו, אני יודעת שבטח יש שיגידו תלוי איך היה המע' יחסים שלכם אבל אני לא שואלת בשבילי אני שואלת בשביל האינטרס של הבת שלי שיהיה לה אבא כל עוד היא קטנה ואני פשוט מתה שיהיה לה אבא אך מאוד קשה בשבילי למצוא מישהו טוב תודה שנשארתם עד הסוף

D o r o t h y

New member
מה את רוצה?

ממה שכתבת אפשר להבין שהבחור מראש לא רצה להביא לעולם ילד ושאת הלכת נגד רצונו והחלטת ללדת את בתך למרות רצונו. אם כל מה שאת רוצה היא העובדה שהוא יכיר בילדה, את צריכה לעשות את זה דרך בית המשפט. כדי שהכל יהיה חוקי וכל העסק הזה. במקומך הייתי מתקשרת אליו ושואלת אותו אם הוא רוצה להכיר את הילדה, ולהגיד שהיית שמחה אילו היה בינהם קשר. בכל מקרה, לארוב לו, זה לא רעיון טוב (לדעתי)

אבל ללכת ברחוב כרגיל, בלי מעקפים

כדי להתחמק. לא תצאי מזה, אם כל פעם תתכנני לעצמך מסלולים ושעות יציאה בהתאם לניחוש שלך לגבי מסלולי ההליכה ושעות הלימודים שלו.

אטיוד5

Active member
האינטרס של הילדה שיהיה לה אבא ...

שלא רוצה להיות אבא שלה? תחשבי עוד קצת. לכל היותר, שיכיר בילדה מרצונו או באמצעות בית משפט וישלם (אם לא היתה פה גניבת זרע). זה כן.

זה תלוי.

אם זו ילדה משותפת זו אחריות משותפת. ואז יש מקום לפנות אליו ולדרוש ממנו, אפילו בעזרת החוק, את כל מה שמגיע לילדה: אבא, משפחה מורחבת ותמיכה בכל הרמות. אם "גנבת זרע" אז זו אחריות שלך (אני לא יודעת מה החוק אומר, אני כותבת מה שאני חושבת שמוסרי), ואז תעזבי אותו בשקט, קחי אחריות על הבחירות שלך, ותשתדלי לא לבלגן לעצמך את החיים יותר ממה שהם מבולגים כבר עכשיו... כמובן שזו רק דעתי האנושית והבלתי מקצועית.

למעלה