שלום

תוליק

New member
שלום

בשעה טובה התחלנו לשפץ את ביתינו החדש (הבית ישן אבל קנינו אותו לפני 3 חודשים) רציתי לשאול איזה צבעים מומלצים לחדר עבודה - שצד אחד יהיה ממריץ לעבוד ומצד שני לא יעצבן בעיניים (לא ורוד זועק
). גם אני וגם בעלי סטודנטים והחדר ישמש את שנינו. בנוסף,רציתי לשאול לגבי חדר השינה. גם אילו צבעים מומלצים. כעקרון אני לא אדם של תכלת וכחול (קר מידי לטעמי) וצהוב לימון עשינו כבר בחדרי הילדים והאורחים, כך שאשמח לאיזה רעיון מפתיע ומחדש... (הארון בצבע דובדבן ואת המיטה אני אצבע איך שבא לי) זהו, תודה מראש על העזרה... אה, הבנתי שצריך תאריכי לידה לא? אז אני 14.5.78 בעלי 17.10.76 שוב תודה, תוליק

וברכה

מה גודל החדר? העלי שירטוט של הבית עם סימון כיוונים כדי שנראה היכן ממוקם החדר בבית. יש כמה מאמרים במאמרי הפורום שאולי אינם קשורים ישירות למה ששאלת אבל יתנו לך בודאי רעיונות.

תוליק

New member
תשובות

גודל בערך 1.60/2.30 כיוון - נראה לי צפון מזרח אבל קשה לי להחליט. איך אני יכולה לצרף שרטוט של הבית?

תוליק

New member
ועוד דבר

הבנתי שצריך למקם תא שולחן העבודה מול הדלת. זה לא כל כך אפשרי כי החדר מלבני והדלת ממש באמצע האורך של המלבן - נאי מקווה שהסברתי טוב...

תוליק

New member
תרשים קצת עקום שעשיתי של הבית.

אציין שכרגע אנחנו ישנים בחדר שמיועד לטלויזיה ולאורחים. האם מבחינת המיקום כדאי להשאר בו? (אני רוצה כי זה קרוב לילדים, בעלי מעדיף את החדר עם יחידת השירות)

צר לי,

במה שהעלית, אי אפשר להיעזר כדי להבין את הסביבה שאת מדברת עליה. יותר מכך, אני מקווה שאת לא רוצה שאני אתיחס לסביבתך על פי מה שהעלית כאן... אני מקווה שאת מבינה.כל סביבה מאוד משנה משתנה ומשפיעה על דייריה. כדי לתת המלצות, יש צורך להבין את הסביבה כמה שיותר, והכי טוב במקום עצמו. מאחר ואנחנו באינטרנט אז....כבר יש לנו נקודת חולשה מהבחינה שאני לא יכולה לראות את הדברים בעיני...כדי להיעזר בי את אמורה לתת לי את האינפורמציה הכי מדוייקת שאפשרית וכרגע...זה לא קורה. האם את מוכנה ויכולה לשפר?

תוליק

New member
אני לא כל כך יודעת איך

אין לי סורק כדי לסרוק את התוכניות של הבית. איך אפשר בכל זאת לתת לך תמונה מדוייקת? את רוצה שאתאר במילים את הבית? נ.ב קראתי את המאמרים, עדיין היתי רוצה הרחבה...

בוקר טוב

תמונה מדוייקת מתקבלת במקום עצמו,במרחב שבו מדובר, במקום עצמו.רק כך. באינטרנט כל מאמץ שתעשי לא יביא את התוצאה המדוייקת כי אני צריכה להשתמש בעיני/חושי ולא של בעל/דיירי הבית.אינטרנט הוא מקום וירטואלי...לא ממש קיים כמעט כמו המספרים בחשבון הבנק שלנו, טלויזיה,סלולריים ועוד.אין תחליף למפגש האישי/אינטימי/מחושי וחושי. למידת מקצוע זה,פאנג שוי, בין היתר מאפשרת לי את הידיעה שלא כל מה שאנחנו רואים...אכן אנחנו רואים וגם...לא כל מה שמתפרש בעינינו בדרך מסויימת, היא אכן הדרך היחידה והנכונה לנו. זו באמת הרחבה ההתסכלות, כמו שביקשת ויש לזה עוד אינספור הרחבות. כשאת מתארת מאחב שאת מכירה, אני יכולה לשאוב הרבה אינפורמציה שקשורה בתחושות/דרך חשיבה שלך, גם כשאת לא מתארת משהו.דרך זה אני יכולה לכוון מעט, איכשהוא. אחד הדברים הברורים שעולים , תמיד, הוא שלעיתים, אנשים לא מתארים דברים שהם מאוד חשובים בפאנג שוי מתוך מחשבה ש"זה לא חשוב"...ואלה יכולים להיות הדברים בעלי המשמעות הכי גדולה, בעצם.בכל מקרה זה לא יכול לבוא במקום יעוץ אישי. אני מוכנה, כמובן, להרחיב את היריעה, עבורך ולשם כך עליך לומר לי במדויק: 1) הרחבה של מה? 2) מה את מתחילה לעשות, ממש ברגע זה, ממה שקראת. פאנג שוי, אם לא עושים אותו, אלא רק מדברים וקוראים...לא עובד.

תוליק

האם קראת את מאמרי הפורום?... ראי, הדברים, נתונים, אמורים להיות כמה שיותר מדויקים. אני לא יכולה להמליץ על פי "נראה לי צפון מזרח אבל קשה לי להחליט".בפאנג שוי, צפון מזרח או צפון או מזרח או כולם ביחד או חלק מזה ביחד, משנה את כל ההתיחסות. אלה אינם דברים של מה בכך...

למעלה