שלום

hgkr17

New member
יותר טוב ממתי...

בלי מנהל ובלי יותר מידי חשיפה בפורום אפשר לפרסם כאן גם תרופות מרשם:)- סתם, תכלס אתה אף פעם לא יודע אם אנשים שאפילו מזדהים כרוקחים אינם טועמלנים- בוא נגיד שזה ממש לא נורא כל זמן שאנשים שנכנסים לכאן לומדים מידי פעם משהו חדש וירגישו יותר טוב בעת הצורך. בכל מקרה לגבי הלמוסין, בוקר טוב למאושרת החדשה- אכן מדובר בתרופה הכי טובה לטעמי, בעיקר משתי סיבות: 1.היא מקלה גם בשלב של לפני הכאב (כשיש כזה יובש מגעיל) 2.היא לא מרדימה/מנמלת/מעצבנת בשום צורה את הלשון- אלא, איכשהו מצליחה להגיע לגרון בלי להפריע לפני כן. אם אני זוכרת נכון, היצרן תורכי-ואני לא מבינה איך (לפחות בזכות זה) הם לא באיחוד האירופי עדיין :) בריאות! יעל.

kathy1

New member
אני לא אשת מכירות ואין לי אינטרס

אני בסך הכל בחורה שחטפה כאב גרון ומצאה את הסוכריות האלו בארון תרופות והתאהבה..

kathy1

New member
שלום

מה שלומכם? תגידו, מותר להמליץ כאן על תרופות שניתנות ללא מרשם רופא? למשל אם יש איזה שהן סוכריות מציצה להקלה בכאבי גרון ממש טובות בטעם מצויין שגיליתי היום וגורמות לי להנות מהכאב גרון ואני רוצה שכולם יהנו?

kathy1

New member
נכון, וזה כל כך טעים!

ברמות שהתבאסתי שעבר לי כבר הכאב גרון..

דודי 2002

New member
למה יש בעיה להמליץ???

בבקשה תן המלצה ותפרט מדוע מצא חן בעיניך הסוכריות האלו שאתה ממליץ יותר מאחרות.

kathy1

New member
תיקון קטן- אני נקבה

ורציתי להמליץ לכל הסובלים מכאבי גרון על טבליות מציצה בשם למוסין (קיים בטעם דובדבן ולימון, ניסיתי את הדובדבן פשוט ממכר!) ממש טעים.. מה שכן זה גם מתאים להקלה בכאבים במקרה של כיבים בפה, דלקות פה למיניהן וכדומה ולטיפול מקומי בהם. טעים!

למעלה