שלום!

antichrist

New member
שלום!

שלום, קוראים לי אסף, ויש לי בעיה של התכרות לסיגריות

קשכפית

New member
אסף, אז תפרט, תפתח את זה...

הרי מליון אנשים מעשנים ומכורים לזה, אבל אתה מצהיר "אני מכור לסיגריות" אז מה עוד? זה טוב או רע לך? אתה רוצה להפסיק ולא יכול? אתה מרגיש שזה שולט בך ולא אתה בזה? מתי הבנת שאתה בעצם מכור לסיגרייה? ומה אתה חושב על התמכרות בכלל. לדעתך כל ההתמכרויות דומות, לסקס, לעישון, להרואין, לאינטרנט.... או שאתה רואה הבדלים בינהם? מה? קשכה

antichrist

New member
אוקי

אני מעשן כבר איזה 4 שנים בשנה האחרונה התחלתי לעשן משהו כמו 2 קופסאות ביום כל הזמן ירדתי מזה וחזרתי מתי שאני לא מעשן, אני לא מרגיש טוב אני לא יכול לעבור את היום בלי לפחות 10 סיגריות כאב פיזי עולה עלי זה כבר ממש לא טוב לי וזה ממש שולט בי אני רואה הבדלים כל התמכרות פוגעת במקום אחר

tiger

New member
פעם אחרונה שאני שמעתי על ניקוטין...

הסבירו שזה גם חומר נרקוטי...ככה שמה שאתה מתאר הוא מאוד הגיוני.אני גם יודע שרבים מתארים קשיים גדולים מגמילה מעישון כולל אני.כניראה שזה משהוא שטבוע יותר עמוק מימה שניראה לנו.העיניין,הרוגע,העשן שחודר את הראות הנשיפה שלו החוצה,הינה אני כבר הולך להדליק סיגריה.מיצטער אחי אני יודע שלא עזרתי לך בכלום...אבל אם זה יכול להרגיע אותך במשהוא אז אני תמיד חושב שרב הניסתר על הגלוי כאן ואם הסיגריה שאני מדליק מרגיעה אותי ואני נהנה מימנה אז זה כבר יותר בריא וגורם לי בראיה לרחוק יותר רווח מהפסד כי מה הכי גרוע והכי לא בריא? ליהיות ממורמר ועצבני,זה מביא הכי הרבה מחלות.שוב ,אני לא רופא,רחוק מליהיות כזה-סתם עוד מכור כמוך

למעלה