שלום

AVIV80

New member
שלום

חדש פה צריך עזרה בשנתיים האחרונות אני מסתבך בהדלקויות עם בנות עם פוזות בהתחלה זה היה בסדר קיבלתי את זה אבל לאחרונה זה כל הזמן קורה לא יודע למה ולאחרונה אף היה קטע שבחורה שאותה הכרתי התחילה להגיד דברי חיבה וחשבתי שזה אמיתי אבל אחר כך הסתבר שזה סתם בשביל לצחוק להסתלבט לא יודע למה אני לא מצליח להכיר מישהי נורמלית בלי פוזה ושתתאים לי וכל הזמן זה מסתיים רע וכרגע לצערי אני במשבר גדול לא מצליח להכיר בנות שמעריכות אותי ולא מזלזלות אותי אשמח לשמוע טיפים ותגובות

נסיכה ג

New member
הי אביב

אנסה לעזור.... במצב אותו אתה מתאר, עליך להסתכל לתוך עצמך, לזהות את דפוסי ההתנהגות שלך! שם לדעתי טמונה התשובה. קצת קשה לעשות זאת לבד, לכן, אולי כדאי לך לבדוק זאת באמצעות פסיכולוג. בהצלחה.

בחורות ..-אל תיקח ללב

בחורה שצוחקת עליך,בחורות עם פוזות? תזרום עם הזרם..רוצה לצחוק עליך זרום איתה,ושזה ימשיך הלאה.. ליציאות,לסקס...מכשלונות יבואו גם הצלחות...פשוט אל תיקח ללב יותר מדי אתה יותר מדי מחכה ומצפה שיאמרו לך דברי חיבה ואהבה.. תבין הבחורות הם אילו שמצפים מאיתנו לומר את זה ולהתנהג בחמימות.

AVIV80

New member
צר לי אחי אני חולק עלייך

המקרה שהיה לי שבוע שעבר היה לעג ולא בכלל צחוק טוב זה היה צחוק רע זה היה בשביל לתפוס תחת עליי ככה זה פרחות הן אוהבות ללעוג לכולן

AVIV80

New member
אוקיי אז ככה

היא באה התחילה בטון מלאכותי אביב אפשר לבוא ללמוד אצלך לשון וגם כל שניה איזה חמוד בטון מלאכותי ואחרי זה שהראתי בה ענין היא התייחסה בזלזול ובמקרה שני גם בחורה מהכיתה שלי התחילה גם אביב אפשר לשבת לידך ומיותר לציין שהן בכלל לא התייחסו הן סתם ניסו להציק וגם היא כל שניה אמרה איזה חמוד

AVIV80

New member
זה לא בדיוק משקרה

משקרה שידידה מאוד טובה שלי אמרה לי אחי היא משחקת בך היא חיפשה להשתעשע אם לא היא לא הייתי שם אני לא יכול לחשוב מה היה קורה

חלק מהמשחק!!

ידידה שלך אמרה לך שהיא הפרח'ה רצתה להשתעשע איתך? היית מתנהג אתה עצמך ושהיא תצחק כמה שבא לה.. היית בודק את הגבולות שלה-כמו לצאת איתה,ואפילו יחסי מין... באיזשהו שלב היא היתה נשברת ואומרת לך שהיא לא התכוונה לצחוק עליך או שהיא בכלל היתה הולכת איתך עד הסוף.. בכל מקרה אתה היית המרוויח! וכמו שאומרים צוחק מי שצוחק אחרון.. אני אישית לא סובל כאלה בחורות!ואם רוצה לצחוק עלי,עד רבה.. ובוא נאמר שאני לא פרייר אני כבר ינצל אותה לטובתי.. נראה כבר מי יצחק אחרון-הבנת את זה?

אז ככה -

אתה כבר ילד גדול אז אתה בהחלט לא צריך להתרגש מכמה כונפות. לפי דעתי יש איזה בעיה קטנה של בטחון עצמי, איפשהו אתה "נמשך" לאותן בנות שאתה חושב שאין לך סיכוי איתן. זה נורא מחמיא שהן מתייחסות אבל - אתה קצת יותר טוב מזה - תלתד דבר חשוב : כל מערכת יחסים בנויה משלושה יסודות עיקריים א- היכולת לתת - לתת מעצמך - חומרי וגשמי ב- היכולת לקבל - מתנות, מחמאות, יחס, ביקורת ג- אהבה עצמית - שהרי אם לא תאהב את עצמך - אתה אף פעם לא תאמין שאחרים יכולים לעשות את זה.... ויש יל הרגשה שחלק ג' לא ממש חזק אצלך. אז יש לך כמה אופציות : 1 - (כן כן - אני יודע שאני כותב בסעיפים, תתמודד) תשלם להן במטבע שלהן, תצחק עליהן בחזרה, תצחק על עצמך, תהיה מגעיל אליהן - ובכך תערער להן את הבסיס המאוד מוצק של "אני שווה לאלה ואני הולכת לייבש פה את הבחור" 2 - המומלץ ** שכח מהן, לא תשיג כלום מאופציה 1 חוץ ממן הרגשה של נקמה - אבל ההרגשה הזאת תביא יותר ריקנות מתועלת - וחוץ מזה - אתה לא רוצה להפוך להיות חלק מהן. פשוט זרום הלאה עד שתמצא מישהי נורמלית ולא אחת שמתנהגת כמו בת 6 בהפסקה הגדולה שמחליטים מי תהיה הכי מקובלת בשכבה. בסופו של דבר יפול עליהן איזה מישהו שיפוך להיות העונש שלהן... אז מה אכפת לך.

למעלה