שלום ואיך יוצרים פה קשר אני גרוש בן 39 נראה טוב וצעיר + 2 איך יוצרים קשר
ק קיש המקיש New member 15/11/05 #1 שלום ואיך יוצרים פה קשר אני גרוש בן 39 נראה טוב וצעיר + 2 איך יוצרים קשר
J jane34 New member 15/11/05 #3 לך יש בעיה ליצור קשר?מה אני אגיד? אני גרושה בת 49 עם 7 ילדים אני יכולה להבין אבל אתה??????????????. בן 39 גם נראה טוב ורק עם 2 ילדים(שיהיו בריאים....) תגיד... אתה אוהב לאכול קיש? איזה? קיש מקישקע? טובדי עם הקשקושים ברוך הבא ושיהיה לך בהצלחה.....
לך יש בעיה ליצור קשר?מה אני אגיד? אני גרושה בת 49 עם 7 ילדים אני יכולה להבין אבל אתה??????????????. בן 39 גם נראה טוב ורק עם 2 ילדים(שיהיו בריאים....) תגיד... אתה אוהב לאכול קיש? איזה? קיש מקישקע? טובדי עם הקשקושים ברוך הבא ושיהיה לך בהצלחה.....
ש שירלי6 New member 15/11/05 #4 פ@וט פ@וט לך על איזה סיפור קורע.. על כמה שקשה ונשבר לך הלב ושאתה..בסה"כ מחפש לאהוב ולתת את כל מה שיש בך. אה, ושלושה תלושי משכורת אחרונים.
פ@וט פ@וט לך על איזה סיפור קורע.. על כמה שקשה ונשבר לך הלב ושאתה..בסה"כ מחפש לאהוב ולתת את כל מה שיש בך. אה, ושלושה תלושי משכורת אחרונים.
R r o n i t 3 7 New member 15/11/05 #6 ../images/Emo23.gifבהצלחה ...../images/Emo23.gif הסוד הוא סבלנות....
G G a v ® i e L New member 15/11/05 #8 ../images/Emo6.gif, איפה ? איפה היית כל חיי ?! סיפור קורע לב !! - גאוני. גבריאל, פורש מהציניות כי כבר חרמן ובודד לגמרי
../images/Emo6.gif, איפה ? איפה היית כל חיי ?! סיפור קורע לב !! - גאוני. גבריאל, פורש מהציניות כי כבר חרמן ובודד לגמרי
° ° זואי ° New member 15/11/05 #11 ויוסיף שהוא לא יודע איך להתחיל עם בחורות ושהוא בחור נפלא, מפנק, אוהב ורומנטי...
י יערית New member 15/11/05 #12 פתחתי את הכרטיס וחשבתי לעצמי,האם יש קשר בינך לבין דני אנקר? {קישרי משפחה זה תמיד טוב }