שלום :)

chonkin

New member
שלום :)

כמה דברים: 1. היי אני חדשה :) מה שלומכם?! הכל טוב!? אוהבת מאוד את אואזיס, יש לי את הדיסק הכפול של הלייב שלהם-באמת שזו להקה מעולה!!! :) חוץ מזה אוהבת לשמוע רוק, ולמען האמת יותר רוק ישראלי...אביב גפן והיהודים בעיקר. אבל גם קווין,אואזיס, וכל הרוק הישן והטוב אני מחבבת+ :) 2. חברי הלהקה הם בריטים. נכון? האם יש למישהו מושג אם הם עדיין מופיעים, אם כן איפה ומתי? כי בא לי לטוס לבריטניה, ובין השאר להיות נוכחת בהופעה שלהם...וגם ללכת להצגה:"וי וויל ראק יו" שמבוססת על כל השירים של קווין. תודה רבה לעונים :) יומטוב

ALiCiA SpInNeT

New member
נפלא, כן, היי

ברוכה הבאה
בריטים, טוסי, מופיעים. רגע. בבריטנייה- 10.12.2005 - Noise and Confusion - Cardiff Millennium Stadium Also on the bill are Foo Fighters, Razorlight and The Coral 18.12.2005 - Belfast, Odyssey Arena 19.12.2005 - Belfast, Odyssey Arena 21.12.2005 - Dublin, Point Depot, Ireland 22.12.2005 - Dublin, Point Theatre, Ireland

imri2

New member
אירלנד (דאבלין) זה לא בריטניה.

בריטניה מורכבת מאנגליה, ווילס, סקוטלנד, וצפון אירלנד

chonkin

New member
חחח הלוואי לראות קצת את העולם

אין תקציב לראות את הכל :) באמת אין צשהו בלונדון? כי תכלס אם אני נוסעת אז ללונדון

BIG BIRDI

New member
הייי..

ומה לגבי הופעות לא בדצמבר? למשל בינואר? ונגיד.. באיזור לונדון?
יש מצב?

sok777

New member
שלום!

ברוכה הבאה! מותר לי להגיד ברוכה הבאה? אני רק יום פה..

YOasis

New member
ברוכה הבאה!

הכל טוב... מלא טסים בזמן האחרון להופעות, גם אני רוצה
ההצגה נשמעת חויה מדהימה (לא כמו הופעה של פאק*נג אואזיס אבל שיהיה...)! תהני!

chonkin

New member
חחחח

אני עדיין לא טסה!!!! עוד לא קניתי כרטיס..לא כלום. אבל אני רוצה משהו בחנוכה ככה..ולתכנן תאריך שיהיה בו גם את ההופעה וגם הצגה. מבינה? אז אין מה לקנא בי בכ..כי אני נכון לעכשיו בארץ :) אני מתערבת איתכם, שבסוף אני לא אטוס..ולא ייצא מזה כלום. זה תמיד ככה

orari

New member
יאללה :)

אתה משלם כרטיסים לכולם, אני קונה טובלרון לכולם

ברוכה הבאה!

כיף לך...את תטוסי להופעה של אואזיס ]: (מזכיר לי שבכיתה ח הכרזתי שאני אטוס להופעה שלהם, ועכשיו אני בכיתה י"א והחלום עדיין אצלי ביד)

למעלה