שלום!

לודנסיה

New member
שלום!

שלום... אממ.. זו פעם ראשונה שלי בפורום, ויכול להיות שכבר שאלו את השאלה שאני רוצה לשאול, אז אם כן, אל תכעסו עלי.. :) אגב, זהו ספויילר לכרך השני של אגדות רומח הדרקון, "מלחמת התאומים". דבר ראשון - אני לא יודעת אם זה רק העותק הספציפי שאני קראתי, אבל יש שם כל כך הרבה שגיאות הקלדה!!!!!!! המון!!! זה מטריף את הדעת!! גם בספר הזה וגם בקודמו (הוצאת מיצוב).. נורא... אבל לא זו השאלה (הייתי חייבת לפרוק את זה.. :) ) דבר שני - *ספויילר!!!* כאשר חזר גדילן מהאביס, הוא נלקח ע"י הגמדים אל מפשט, ומשם לצינוק ביחד עם גנוש הגנום אשר תיקן את מכשיר הנסיעה בזמן. רייסטלין בא, לקח ממנו את המכשיר, הרג את גנוש, לקח את גדילן למגדל ושם אותו בחדר צינוק, שם הוא ריפא אותו בעזרת קריסניה מהדבר ותיחקר אותו. גדילן מסר לרייסטלין את ההודעה מטאקיזיס, ורייסטלין נכנס לפאניקה, גילה את השער, לקח את קריסניה, הם פתחו את השער, קרמון וגדילן הגיעו, דיברו קצת (תסלחו לי על הדילוג על הפרטים), וקרמון וגדילן נסעו משם בעזרת האביזר הקסום, ואז קרה מה שקרה עם רייסטלין והשער. אממ.. זו רק אני (וזה יכול להיות שפספסתי..), אבל מגדילן למעשה נלקח האביזר.. כיצד הגיע שוב לידיו? רייסטלין החזיר לו אותו?.. מתי זה קרה?!?... אשמח אם מישהו יסביר לי את פשר הבעיה (אני ממש מקווה שזו אני שפספסתי, ולא ההמתרגם או הסופרות!!) ו-אם ישנו כבר שרשור בנושא, אני אסתפק גם בקישור לשרשור... תודה רבה!!

NeverDream

New member
../images/Emo58.gif בהודעה מעליי לכרך 2 אגדות.

אני לא סגור על זה אבל נראה לי שמצויין איפשהו, לא זוכר איפה, ושוב אני לא בטוח, אבל בכל זאת, שאחת מהתכונות הקסומות של אביזר הנסיעה בזמן הוא חזרה לידי הבעלים... וזה מסביר את זה. אל תכו אותי אם טעיתי. פעם הבאה תסמני ספויילר בנושא כדי שאנשים שלא קראו יידעו... תודה.

strahd

New member
התשובה

ובכן, כפי שנברוור כבר אמר לפני, יש יכולת למחזיק המכשיר לנסיעה בזמן, שהוא תמיד חוזר לבעליו החוקיים, כלומר, לאדם שהשתמש בו אחרון, כדי שלא יווצר מצב, שהאדם ישאר בזמן שלא שייך לו. בתכונה הזאת מוסברת הרבה יותר טוב בטרילוגיית מלחמת הנשמות, אבל לא אהרוס לך. מעבר לכך, אני לא חושב שבתקופה הזאת, קרוב לעשר שנים אחרי יציאת הספרים בעברית, לרשום ספויילר לאגדות. טוב, אולי לפייתון.

NeverDream

New member
בכל מקום, בכל מצב...

יש late bloomers... מה אם יגיע לפה אחד ויקרא ספויילר בטעות?

למעלה