שלום!
שלום... אממ.. זו פעם ראשונה שלי בפורום, ויכול להיות שכבר שאלו את השאלה שאני רוצה לשאול, אז אם כן, אל תכעסו עלי..
אגב, זהו ספויילר לכרך השני של אגדות רומח הדרקון, "מלחמת התאומים". דבר ראשון - אני לא יודעת אם זה רק העותק הספציפי שאני קראתי, אבל יש שם כל כך הרבה שגיאות הקלדה!!!!!!! המון!!! זה מטריף את הדעת!! גם בספר הזה וגם בקודמו (הוצאת מיצוב).. נורא... אבל לא זו השאלה (הייתי חייבת לפרוק את זה..
) דבר שני - *ספויילר!!!* כאשר חזר גדילן מהאביס, הוא נלקח ע"י הגמדים אל מפשט, ומשם לצינוק ביחד עם גנוש הגנום אשר תיקן את מכשיר הנסיעה בזמן. רייסטלין בא, לקח ממנו את המכשיר, הרג את גנוש, לקח את גדילן למגדל ושם אותו בחדר צינוק, שם הוא ריפא אותו בעזרת קריסניה מהדבר ותיחקר אותו. גדילן מסר לרייסטלין את ההודעה מטאקיזיס, ורייסטלין נכנס לפאניקה, גילה את השער, לקח את קריסניה, הם פתחו את השער, קרמון וגדילן הגיעו, דיברו קצת (תסלחו לי על הדילוג על הפרטים), וקרמון וגדילן נסעו משם בעזרת האביזר הקסום, ואז קרה מה שקרה עם רייסטלין והשער. אממ.. זו רק אני (וזה יכול להיות שפספסתי..), אבל מגדילן למעשה נלקח האביזר.. כיצד הגיע שוב לידיו? רייסטלין החזיר לו אותו?.. מתי זה קרה?!?... אשמח אם מישהו יסביר לי את פשר הבעיה (אני ממש מקווה שזו אני שפספסתי, ולא ההמתרגם או הסופרות!!) ו-אם ישנו כבר שרשור בנושא, אני אסתפק גם בקישור לשרשור... תודה רבה!!
שלום... אממ.. זו פעם ראשונה שלי בפורום, ויכול להיות שכבר שאלו את השאלה שאני רוצה לשאול, אז אם כן, אל תכעסו עלי..