שלום!
שלום לכל משתתפי וקוראי הפורום! קוראים לי ירון (a.k.a Dym) וזו ההודעה הראשונה שלי פה בפורום! לכל נושא החלומות הצלולים התוודעתי לפני 3 ימים בערך, כשנתקלתי בקישור לאתר של אילן ברמן. מאז אני בולע חומר על הנושא...
עד היום אני לא חושב שהיו לי חלומות צלולים; אמנם היו לי כמה חלומות מאד מציאותיים (אני מתכוון מאד! עד היום אני זוכר אותם לפרטים. לגבי אחד מהם לא הייתי בטוח במשך כמה ימים אם הוא היה חלום או התרחש במציאות... בחלום אחר חוויתי זמן מוארך - חלום של חצי שעה בערך לקח במציאות דקות ספורות; הסתכלתי בשעון לפני ואחרי, לכן אני זוכר), אבל אני לא זוכר מצב שבו הגעתי למסקנה שאני חולם
. כמובן שהתחלתי לרשום יומן חלומות, והלילה, לפני שהתעוררתי ובאתי לכתוב פה (אמרתי לעצמי שאם כבר התעוררתי בשעה כזו, אני אעשה כבר WILD; במקור תכננתי להתחיל אם wild עוד שבוע בערך), חלמתי חלום צלול ראשון! כמובן שקיוויתי לחוות את זה asap, אבל חשבתי שזה ייקח לפחות שבוע. בכל אופן ברור שאני לא מתלונן.
בכל אופן, לפני הצלול, היו עוד פעמיים שהתעוררתי כדי לכתוב שורה ביומן ואז הוא הגיע - אני משתתף במין משחק כדורגל מאולתר בכיתה, ומתחיל לחשוב שזה לא הגיוני שאני שם (לא בבי"ס ולא אוהב
). לפני שאני מספיק להתעמק בזה יותר מדי, עוברת סצינה, ואני נלחם בחבר שלי. אחרי חצי דקה בערך אני אומר "יכול להיות שאני בכלל חולם?!" הוא עונה לי: "תעשה, תעשה בדיקת מציאות, נראה לי שאתה חולם". משום מה אני מחליט להזיז את האצבעות (כאילו שאני בודק שהן לא שבורות...), אבל אח"כ אני עושה בדיקת הגיון ומגלה שוואלה! (סליחה, סליחה - תפוז!) אני חולם! בשלב הזה הצלילות מתחילה להעלם (שחור-לבן) ואני צריך לייצב אותה פעמיים שלוש ("הגבר רמת צלילות" באמת עובד). אני מרגיש את עצמי מתנשם בכבדות (במיטה) ומנסה להרגע כדי לא להתעורר. אני גם לא יכול לזוז. אני חוזר לחלום ועובר סצינה (מסתובב) למין שדה - אין עצים או שום דבר אחר, רק דשא מפה ועד הודעה חדשה. אני מחליט ליצור דלת משמאלי ומצליח, אחרי זה היא הופכת למין גרם מדרגות לא מובן. בשלב הזה אני שוב מרגיש את עצמי במיטה (לא מה שאתם חושבים!!), אני רוצה לשפשף את הידיים כדי להגביר רמת צלילות, אבל בטעות מזיז את היד האמיתית שלי ונבעט החוצה מהחלום. עד כאן מצוין. אבל יש לי 2 שאלות: 1. במהלך כל החלום (הוא נמשך 2 דק´ בערך) יכולתי להרגיש את עצמי שוכב במיטה - זה כאילו שאני חצי בחלום וחצי במציאות (שוכב במיטה). האם זה דבר נפוץ ומוכר? (אולי זו רמה ראשונית של חלום צלול...?) איך אני יכול להיות כולי בחלום? 2. כשהתעוררתי מהחלום הצלול זו היתה הפעם השלישית הלילה (
). בד"כ אני לא מתעורר בכלל; יש סיבה מסוימת שזה קורה? אני רוצה לישון כל הלילה רצוף, ולא במקטעים! טוב, זהו-זה. אני מקווה שהיה לכם כח לקרוא את הכל. אני אחזור לישון עכשיו בתקווה לעוד חלום צלול, אז לילה טוב! (למרות שבכלל בוקר).
שלום לכל משתתפי וקוראי הפורום! קוראים לי ירון (a.k.a Dym) וזו ההודעה הראשונה שלי פה בפורום! לכל נושא החלומות הצלולים התוודעתי לפני 3 ימים בערך, כשנתקלתי בקישור לאתר של אילן ברמן. מאז אני בולע חומר על הנושא...