שלום=)

k l i p s o

New member
שלום=)

היי אני בת 16 ואני חדשה בפורום אבל כבר שנים מתעניינת ברוחות וכל הנסתר ורציתי לשתף אתכם בכל מה שחוויתי עד עכשיו.. הפעם הראשונה שהרגשתי משהו הייתה בערך בגיל 9 כשנה אחרי שעברנו לבית שאני גרה בו עד היום. הייתי לבד בבית עם אחותי הקטנה בערב ואחותי נרדמה על הספה ונכנסתי להתקלח פתחתי את המים ובדיוק שבאתי להתפשט הרגתי משהו דופק לי על הגב הסתובבתי ולא היה שם אף אחד מהר הלכתי לסלון וראיתי שאחותי ישנה כך שזה לא הייתה היא שדפקה לי על הגב ובגלל שאמי וכל משפחתי מתעסקים ברוחות חשבתי לעצמי שזה אולי רוח או משהו והמשכתי כרגיל כשסיפרתי על כך לאמי היא אמרה שזה כנראה המלאך ששומר עלי בערך שנה אחרי כשהתארגנתי לבית ספר והייתי לבד בבית קיבלתי מכה ביד ואחרי איי בקול ואז שמעתי קול שואל אתי אם אני בסדר... מהר הרמתי את הראש וראיתי שאני לבדי ולא הבנתי מי זה היה וגם אז אמי אמרה לי שזה המלאך ששומר עלי.. ותמיד באותה התקופה עד לפני שנתיים בערך בלילה לפני שנרדמתי הרגשתי כאילו משהו עומד בצד של המיטה שלי ומסתכל עלי ותמיד פחדתי לפתוח את העינים ולבדוק את זה... בגיל 12 בערך נרדמתי פעם אחת בסלון ואז התעוררתי באמצע הלילה אך לא קמתי מהספה וניתי להרדם שוב פתאום הרגשתי כאילו מישהו מתיישב עלי.. כשהייתי בערך בת 14 ראיתי שתי צלליות עומדות בקצה של החדר הסתכלתי עליהן ואחרי כמה דקות הן נעלמו ואז יום שישי אחד בערך בארבע לפנות בוקר שכבתי במיטה על הבטן וניסיתי להרדם ופתאום הרגתי כאילו משהו קושר לי את היד בחוט ואז פתחתי את עייני וראיתי צללית עומדת לידי אך לא היו לה פנים והיה לה משהו כמו כובע לבן כזה אז עצמתי את עייני כי חשבתי שאני מדמיינת ואז כשפתחתי אותן שוב ראיתי צללית שונה עם כפפות לבנות וגם היא ללא פנים והצצלית השניה עומדת לידה ושתיהן עומדות ליד המיטה שלי וכך שוב עצמתי ופתחתי את עייני כמה פעמים והן לא נעלמו כך שלא דמינתי לבסוף אחרי רבע שעה בערך החלטתי ללכת לישון ומאז לא ראיתי את הדמויות האלה שוב. עוד מקרה טיפה יותר מפחיד קרה לי שנה שעברה בחורף הרגשתי כאילו מישהו ישן איתי במיטה... אני ישנה עם פוך ובדרך ככל הפוך נסגר על הגוף אך הפוך שלי המשיך עד סוף המיטה והיה טיפה באוויר וכאשר התקרבתי עם גופי לאזור שבאוויר היה שם קר מאוד ובצד שלי היה חם.. אחרי איזה שלושה חודשים זה הפסיק... ועוד מלא פעמיים אני מרגישה כאילו משהו עובר מאחורי וכשאני מסתכל אין שם אף אחד.. וגם אמא שלי תמיד אמרה לי שאני "מתוקשרת" וגם היא ראתה בצעירותה רוחות אך כיוון ופחדה מהם הם נעלמו ובכלל כל המשפחה שלי מצד אמי מתעסקת במיסטיקה ותורת הנסתר וגם הם ראו כל מיני דברים לא מוסברים... אחרי כל הסיפורים יש לי שאלה... איך אפשר לדעת אם יש לי באמת רוחות בחדר? שמעתי שאני צריכה לסגור את האורות ולהדליק נר ולנסות לדבר עם הרוחות.. זה באמת עובד?

תשובה

לא הבנתי בדיוק את טיב התעסקותה של אימך בתורת הנסתר. המלצתי היא לפנות למדיום שיעשה תיקשור למענך ויבדוק את יכולותייך ואת הדמויות שמופיעות שוב ושוב בחייך.

1Simsit1

New member
כן. עובד.

טיפ מתכנית שראיתי- תנסי להשאיר דף ועט. צאי מהחדר, חכי מספר דקות, ותכנסי חזרה. הרוח תמיד תבין למה את מתכוונת, ואז היא תרשום. כך היה בכנית. ויש לי שאלה- מה הכוונה מלאך שומר ? הכוונה מדריך אישי/שומר אישי ? גם אמא שלי מאמינה במיסטיקה. היא הייתה בחוג תקשור לא מזמן, והמדריכה שלה תיארה לה את המדריך שלה, והמדריך היה בעצם סבא שלי[שמעולם לא פגשתי
] ז"ל. היא נפרדה ממנו בגיל 14... כל רוח יכולה לקבוע את גורלה. אז תשמעי לעצתי, וספרי איך היה
. בהצלחה ! ודרך אגב, את בטח שמעת את הקול שלו מתוך תקשור. זה בטוח מדריך אישי, כי לרוחות אין מיתרי קול שהם יכולים לדבר איתם
...

k l i p s o

New member
ללהשאיר דף ועט אחרי

שסגרתי את האור והדלקתי נר וניסיתי לדבר איתם או לפני? כן הכוונה למדריך אישי. תודה =)

1Simsit1

New member
ממ...

לסגור את האור ולהדליק נר קטן, להשאיר דף ועט ולסגור את הדלת. כעבור מספר דקות להכנס ולראות מה התוצאות...

למעלה