שלום [:

זה סוג של עלבון ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

תחשבי איך היית מתעצבנת אם מישהו, לא משנה כמה תזכירי לו, פשוט לא מצליח לזכור את השם שלך ובאופן קבוע מתעקש לקרוא לך בשם אחר? לדעתי זה פשוט בא להראות שפרסי לא באמת חשוב, שהבוס שלו אפילו לא זוכר את השם שלו מרוב שהוא לא משמעותי. הוא שם בשביל לעשות מה שאומרים לו וזהו. אגב, זאת רק אני או שלפרסי הולך להיות תפקיד די רציני בספר השביעי? זה ממש נדרש.

Roonil Wazlib

New member
נכון

הוא היה דמות משנית ולא חשובה במשך כל הספרים חוץ מהרביעי, אבל לג'קר לא מתאים להשאיר דמות כשהיא כבר לא חשובה...אין לה שום סיבה להזכיר אותו שוב ושוב כל ספר (בשישי זה היה יכול להיות נהדר גם בלעדיו) אם הוא לא יהיה משמעותי אחרי זה...

2 Mיכל

New member
צודקת../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

אוף, בשישי הוא עיצבן אותי אפילו יותר מבחמישי. באתי להטביע אותו אחרי שהמכתב שהוא שלח לרון הגיע וניסיתי לחשוב מוות מייסר יותר ל"ביקור" שלו בחג המולד
. אני לא חושבת שיהיה לו תפקיד חשוב בהמשך. הוא פשוט דוגמא לאחד עם כל הסיבות להאמין להארי או לפחות להצטער אח"כ וזה לא מה שהוא עושה. לדעתי זה מקרה מייצג של עולם הקסמים, כמו שהיה עם שיימוס. לא הרבה יותר.

Obi Dan Kenobi

New member
השם האמצעי של פרסי הוא איגנציוס.

רולינג נסתה להראות עד כמה ההערצה של פרסי לקראוץ' היא פתטית. פרסי מעריץ את קראוץ', מדבר על קראוץ', נואם על קראוץ' (ובקרוב יצא איתו לירח דבש
), בעוד שקראוץ' בטוח שקוראים לו וות'רבי.

DanieLushka

New member
אוי איזה חמודים אתם

מצטטים כל שניה מהארי?
אוף, אני כל-כך מושפעת בזמן האחרון.. כל החיים שלי "הארי פוטר, הארי פוטר" זה עצוב >:

ScOrPiO gIrL1

New member
כי פרסי היה די חדש בעבודה

וקראוץ' הוא בן אדם מאוד עמוס וזה לא קל לזכור ישר את השם...

למעלה