שלום

שלום

אני לא יודע האם אתם חושבים שיש משהו מיוחד ביום הזה. נמף... טוב, בכל מקרה לדעתי זה יום מיוחד. לא, לא פורים היום, גם לא הכרזת העצמאות האמריקאית, לא תראו אנשים רוקדים ברחובות כשתפתחו את הטלוויזיה. אבל היום, ה-5 לנובמבר, בדיוק לפני שנה, פרסמתי את הודעתי הראשונה בפורום!!!!! כן, כן, נוסטלגיה... אבל, זה הרבה יותר מזה, לפחות בשבילי. אני לא יודע כמה מכם יודעים, אבל הפורום הזה, פשוטו כמשמעו, שינה לי את החיים. הפורום הזה היה הדבר הראשון שהכניס אותי אל תוך העולם הזה. העולם שבו אני חייזר בין חייזרים. העולם שבו אני אפילו נורמלי. במחשבה לאחור אני מגלה שהכל קשור, אני מגלה שכל מה שאני כיום, לא הייתי מעולם לולא הפורום הזה. לא הייתי מנהל אתר סטארבייס 972, לא הייתי מנהל שני בלוגים, אחד מאוד מצליח, בתפוז. לא הייתי כתב ב-ISF. לא הייתי מגלה את היכולת שלי ככותב וכותב הרבה סיפורים קצרים, שתמיד עזרו לי כל כך. לא הייתי בכלל מגיע לסדרה האדירה "מסע בין כוכבים" ועוד הרבה סדרות אחרות. לא הייתי מגלה ספרים. לא הייתי בא לאייקון ולא הייתי בא לכנסים (אייקון זה פסטיבל, לא כנס). והכי הכי חשוב, לא הייתי פוגש כל כך הרבה אנשים נהדרים כל כך, שכל אחד מהם היווה צעד אחד בדרך ממה שהייתי אז למה שאני כיום. הכל לא היה קורה לולא הייתי יום אחד משועמם, באותו יום שהקלדתי בגוגל את מילות החיפוש "טרי פראצ'ט" ומצאתי את הפורום הזה. הכל לא היה קורה לולא הייתי משקיע, דואג להיכנס ולבדוק כל יום, דואג להגיב, דואג לפעול, דואג להוכיח לכולם ולעצמי שיש מקום אחד שאליו אני שייך. אז אני רוצה לנצל, כפי שאומרים, את הפורום הזה, כדי להגיד תודה רבה לכולכם. אתם פשוט אנשים נהדרים! אני אוהב את כולכם! לא יודע אם אני נחשב עכשיו כ"ותיק" הפורום, אבל אני יכול להגיד לכל החדשים שמסתובבים פה שאתם פשוט ברי מזל לגלות את המקום הזה. טוב, זה כבר מתחיל להיות דביק קצת יותר מדי. אז שוב תודה לכולכם. תודה לארז וללי ולדניאל וקרן ורחל ואור ודביר וכמובן לבן ולשירה ולנטע! ואם שכחתי שם כלשהו זה לא אישי אני מודה גם לכם מקרב לב! והגעתי למסקנה, לפני כמה זמן, שהייתי רוצה לעשות משהו, לנסות להחזיר קצת ממה שניתן לי. בשיתוף עם שירה, שעזרה הרבה, עבדנו על פרוייקט בזמננו הפנוי (שלא היה רב מדי). בשילוב מאמצים כבר כמה חודשים. אני גאה להציג בפניכם את אתר פורום טרי פראצ'ט! האתר שהקמנו במיוחד לחברי הפורום החדשים וגם הותיקים. סוף לטאגליינס וסוף לחיפוש המתקדם! סוף כל סוף אתר שבו תוכלו למצוא את הכל מהכל! כמובן, כמה חודשים לא יספיקו להעלות לרשת את כמויות החומר שנכתבו כאן בפורום. ועוד יש תקלות בלינקים פה ושם ודברים לא מושלמים. אבל הבסיס מונח במקום, ואני רוצה לקוות שהוא יוכל להתפתח לאורך השנים עד שנהיה גאים בו עד מאוד. הנה לפניכם הקישור לאתר. אני מקווה שתפיקו ממנו את הטוב ביותר. ואני רק מקווה שהצלחתי להחזיר משהו מהחוב העצום שלי לכולכם. תודה רבה לשירה שבכלל גרמה לי לחשוב על הרעיון הזה ועזרה לאורך כל הדרך. עכשיו אני כבר קרוב לדמעות אז אני חושב שאני אפסיק. אני מאחל לכולכם שנה מעולה! בריאות בגופכם, בלבבכם ובמוחכם. שתמשיכו לקרוא טרי פראצ'ט עוד שנים רבות. ובוא נראה, מעניין לדעת איך תיראה ההודעה שאני אפרסם ב-5 בנובמבר, 2006. רוני

מה ה מצב

New member
ממש התרגשתי

זה נשמע כמו נאום שהכנת לכבוד זכייתך בפוליצר... תשמור אותו ליום הזה! והאתר ממש יפה! והקטע של המוזיקה-אדיר!

Athaclena

New member
אני חייבת להגיד:

קודם כל, שאין לי מושג אין מפה הגעת למס"ב. ושלא היה לי מושג שכל זה נבע מפה. סחתיין! אה, ועושה רושם שיש לך המון המון זמן פנוי, או לפחות שאתה משתמש בו היטב. אני כבר לא זוכרת איך היה בימי בי"ס העליזים. בי"ס? מה זה בכלל? הזיכרון שלי מתחיל מהצבא בערך. ובאתר, הבוקריפורטים מוביל למוזיקה. פשוט הביקריפורטים זה בערך הדבר היחיד שתרמתי לו במשהו...

וואו! כל הכבוד ותודה רבה רבה!

טוב לדעת שלקחנו חלק כה חשוב בהפיכתך לגיק. העולם מקום טוב יותר עם עוד גיק אחד בתוכו (כי גיקים הם אנשים נחמדים). עוד לא הסתכלתי על האתר, אבל עמוד הפתיחה נראה מרשים עד מאוד. אם אין בעיות של רוחב פס, אני יכולה לבקש מתפוז לשים את האתר בשורה אדומה כזו למעלה. מה דעתכם?

ועכשיו עברתי על האתר... ../images/Emo57.gif

קיבלתם טאג ליין, וברגע שתאשרו תקבלו גם שורה אדומה. אם יש בעיות עם מרחב איכסון, דברו איתי ונראה מה אני יכולה לארגן. מלבד זאת, בסקשן המוזיקה אפשר להוסיף שירים משרשורי הפילקסונגס שלנו, לא?

ובכן

אני לא חושב שיש התנגדות בעניין השורה האדומה. זה כבוד... בעיות כרגע עם איכסון אין, אבל ברגע שיהיה אני אדאג לפנות אליך. חלק מהפילקים כבר נאספו ע"י שירה והחיפוש המתקדם שלה. אני אעלה אותם בקרוב לסקשן המוזיקה. אתם מוזמנים לשלוח לכתוב של שירה בדף ה"צור קשר" כל דבר שהייתם רוצים להכניס לאתר עם קישור וכו'. והפורום הזה לא עזר להפוך אותי לגיק, גיק הייתי כבר קודם. הוא הביא אותי להבין שגם לגיקים יש מקום בעולם ולמצוא מקום שאליו אני שייך.

smadarbi

New member
או...

גם אצלי אגב, זה היה הפורום הראשון שאי פעם נכנסתי אליו, ופתאום הבנתי מה אנשים מוצאים בפורומים ואינטרנט, פתאום אנשים שיודעים מי זה טרי ואוהבים אותו ומלאים בהומור שנון ומצחיק!! ( אגב חיפשתי הודעות ישנות שלי לא האמנתי שבאמת כתבתי אותם, אח, פעם הייתי שנונה, לאיפה זה נעלם?

Nogmor

New member
וואו

בחיים לא האמנתי שאדם אחד יכול להשפיע כל כך.. אה ולכתוב כל כך הרבה... רציני, לקח לי לפחות 10 דקות של שריפת תאי מוח מהאור של המסך לקרוא את כל מה שכתבת. אבל יפה בכל מקרה.

פנחסון

New member
אתה יצור מגעיל - שכחת אותי

מה היית עושה אם לא היה מי שיתווכח איתך לגבי כל דבר שאתה עושה?!

כמובן, כמובן

איך יכלתי לשכוח! פנחס הבריטי עם הויכוחים האינסופיים ופיצול האישיות האומו! תודה רבה!

Athaclena

New member
מה לעשות, אם אתה נעלם בקביעות

אתה לא יכול לצפות שאנשים יזכרו אותך! לא לכולם יש את הquilling המופתי ההוא כדי לזכור.

האתר נחמד רק חבל שבינתיים יש בו

יותר סקריפטים מתוכן... ואני המבקר ה30 באתר! אבל זה רק בפעם השניה שנכנסתי בפעם הראשונה אנ'לא זוכר... אם צריך עזרה עם החיפוש המתקדם, תגידו!

TheBursar

New member
אני בהלם מעצמי!

נכנסתי בבוקר מוקדם לאתר ומרוב הנאה שם שכחתי שלא הגבתי! אז ככה, אחלה רעיון! ביצוע סבבה (הרי זה עוד לא גמור) ונראה ממש טוב. חוץ מזה אני שמח לראות שאני אחד הגורמים שהשפיעו עלייך (ומקווה שרק לטובה) ושתמשיך לכתוב כמו היום גם בעוד 10 שנים וגפ אחרי זה. אני מצפה לראות ספר שלך בקרוב! בינתיים רק בתוך אופטופיק קטן - עוד מעט אני מסיים להוריד את העונה השנייה (אתה יודע על מה אני מדבר...) והסרט כבר אצלי מחכה לחבילה.

הרי למה נראה לך שהזכרתי אותך?

כדי להתחנף שתביא לי מהר את העונה השניה...
לא, סתם, זה לא כזה דחוף, אנחנו רק בפרק השמיני בכל מקרה. יש לנו את וויאג'ר לראות תוך כדי, גם את זה אני מוריד וזה לוקח ימים לכל פרק, בבבבעעעע... הכל בגלל האוזן השלישית! Bugger it! Bugger them!

ויימס

New member
../images/Emo9.gifלא תיארתי לעצמי שכך אתה מרגיש!

אני ממש דומעת מהתרגשות (טוב, האמת שלא, אבל זרום איתי!). מימיי לא חשבתי שלפורום היה חלק כה גדול בהפיכתך לרוני שאתה היום! ולחשוב שהיה לי חלק בזה! אוקיי, אני מפחידה את עצמי. אני הולכת לראות את האתר. כתבתי תגובה, עכשיו אני צריכה אישור בשביל שהיא תופיע!
ממש התפעלתי, התרשמתי, התמלאתי יראה, כבוד, הערצה, חיבה, וכו' וכו' כלפיכם! עתה, אל תנוחו על זרי הדפנה והמשיכו בעבודתכם הטובה! אם אתם צריכים שאני אחפש משהו לאתר ברחבי הפורום, פעילות שהייתה, פילקים, פאנפיקים, אני אשמח, למרות שלא הייתי רוצה כמובן לחתור תחת סמכותה הבלתי מעורערת של מאגרט בתחום החיפוש המתקדם...

מ א ג ר ט

New member
אווווו

הי, בעצם אני יודעת על האתר הזה כבר כמה חודשים. אולי זאת היתה עבודה קשה אבל כיף גדול... ונשארה עוד הרבה עבודה... בכל מקרה (אם רוני לא מתנגד להצהרה) נמשיך לפתח את האתר! יש עוד הרבה דברים שלא שמנו שם... (Messenger. דבר איתי)

The Mad Hatter

New member
האתר לא עולה לי..:(

כרגע הוא מסך לבן עם הרבה סימני שאלה, אבל ברגע שהוא יעלה לי, אני מבטיחה להגיב בנושא. בכל מקרה-כל הכבוד על ההשקעה ומזל טוב על יום השנה! :)

Rincewind

New member
יא, אני זוכר את ההודעה הזאת!

כמובן שלא הגבתי, כי אני לא מגיב להודעות חדש

למעלה