שלום

מצב
הנושא נעול.

Asagoth

New member
שלום

שלום
שלום, קוראים לי רם ואני מירושלים. הלילה סתם בדקתי את הפורומים של תפוז, ומכיוון שאני ילד מחונן נמשכתי לפורום להורים מחוננים. נכון שאני לא בדיוק הורה, אבל נעשיתי מסוקרן ולא יכולתי להתאפק. בכל מקרה, השירשור הראשון היה על ילדים מחוננים מכוערים מהרגיל. אין לכם בושה ? אתם יוצרים פורום כדי לדון באישיות המורכבת של הילד המחונן כדי לדיין בנושא המראה החיצוני של החנון הממוצע ? אין טיפת כבוד לילידכם ? אני לא יכול לדמיין את ההשפלה שהייתה חווה בתו של האדון שרשם את השירשור הזה אם הייתה רואה את מה שאבא שלה כתב. למעשה, אני לא יכול לדמיין את ההשפלה של הילדים של הכותבים בפורום הזוועתי הזה. אפילו לא טרחתי לבדוק את שאר השירשורים. אני מקווה שזו סתם תקופה שעוברת על הפורום הזה, בכל מקרה אני מקווה שזה נכון ותחזרו לתלם בהקדם האפשרי. מה שקורה עכשיו פשוט מזעזע, מעליב, ולא הוגן כלפי ילדיכם.

לי Li

New member
שלומות לך ../images/Emo13.gif

שלום
שלום, קוראים לי רם ואני מירושלים. הלילה סתם בדקתי את הפורומים של תפוז, ומכיוון שאני ילד מחונן נמשכתי לפורום להורים מחוננים. נכון שאני לא בדיוק הורה, אבל נעשיתי מסוקרן ולא יכולתי להתאפק. בכל מקרה, השירשור הראשון היה על ילדים מחוננים מכוערים מהרגיל. אין לכם בושה ? אתם יוצרים פורום כדי לדון באישיות המורכבת של הילד המחונן כדי לדיין בנושא המראה החיצוני של החנון הממוצע ? אין טיפת כבוד לילידכם ? אני לא יכול לדמיין את ההשפלה שהייתה חווה בתו של האדון שרשם את השירשור הזה אם הייתה רואה את מה שאבא שלה כתב. למעשה, אני לא יכול לדמיין את ההשפלה של הילדים של הכותבים בפורום הזוועתי הזה. אפילו לא טרחתי לבדוק את שאר השירשורים. אני מקווה שזו סתם תקופה שעוברת על הפורום הזה, בכל מקרה אני מקווה שזה נכון ותחזרו לתלם בהקדם האפשרי. מה שקורה עכשיו פשוט מזעזע, מעליב, ולא הוגן כלפי ילדיכם.
שלומות לך

וברוך הבא (בתקווה שאתה מתכוון להשאר ולא נבהל מההודעה שציינת לעיל). אני דווקא לא נעלבתי מההודעה שנכתבה שם (למרות שאני ילדה מחוננת) מהסיבה הפשוטה שקרוב לוודאי שהודעה זאת נכתבה ע"י טרול ולכן יש להתיחס אליה בהתאם - כאל שטויות ותו לא. אני לא חושבת שיש הורה שפוי שיחשיב את ילדו למכוער באופן קיצוני (בלי קשר לאם הילד מחונן או לא) כיוון שלא משנה איך יראה הילד אם ההורים אוהבים אותו הם ידעו למצוא את היופי בו (נשמע כמו קלישאה, אבל היי, זה דיי נכון...). אז אל דאגה, שירשורים מסוג זה לא נפוצים בפורום ואם תקפיד לשים לב תראה שכל ההורים שהגיבו הגנו על ילדיהם ולא חשבו אותם מכוערים מלבד לפותח ההודעה שספק אם הוא בכלל הורה לילדה מחוננת (טרול, כבר אמרתי?). ולסיכום יש לי להגיד לך שהפורום הזה לא זוועתי כלל וכלל. בנוסף לכך, רצוי שתקרא עוד כמה טופיקים (מה שציינת שלא עשית) לפני שאתה שופט פורום שלם.

אני אתן לך קרדיט

שלום
אני אתן לך קרדיט
ואצא מתוך נקודת הנחה שתמימה הייתה הודעתך. אם כן, על מנת שתוכל להמשיך לכתוב בפורום זה עליך לקיים: 1. השגות שכאלו על התנהלות "הפורום הזוועתי" מיועדות לתיבת המסרים של המנהלת, ולכן עליך לשלוח אותן לשם. 2. בפורום הזה לא מטיפים להורים המשתתפים בו, לא שופטים אותם ואת טיב יחסיהם והתייחסותם לילדיהם. מקווה שאתה תחזור לתלם בהקדם האפשרי, אם ברצונך להמשיך להשתתף בפורום.

מצב
הנושא נעול.
למעלה