שלום

שלום

שלום לכולם,אני חדשה בפורום שלכם רציתי לבקש עזרה,אני יספר בקצרה את ספורי,אני בת 20-ומנסה לחקור אחרי משפחת סבי. סבי משה ברנד היה יהודי מלודז',הקטן ביותר בבית למשפחה בת 12 נפשות,שנתים לפני המלחמה הוא נשלח לארץ וכל משפחתו נשארה אי שם בלודז' ונספתה כולה,סבא שלי לא היה מדבר כלום על המשפחה זה היה נושא שמאוד כאב לו ,הוא לא הזכיר כלום ממש כלום,לא על אביו ולא על אמו ולא על אחיותיו שכבר היו נשואות עם ילדים, אמי מצא את הדרכון הזה אחרי שסבי נפטר ובו מופיע שם אביו -יעקב,ושם אמו -אנחנו לא יודעים אם חיה/חוה. אמי שלא יודעת פולנית אמרה שבדרכון הזה רשומה הכתובת בה הם התגוררו בלודז',וכמו כן עוד מספר פרטים.. אשמח אם משהו יוכל לתרגם לי את הכתובת.

הלינקה

New member
בראש הדף כתוב: - תאור

שנת לידה - 1909 מקום לידה - בודה (Boda?) מצב משפחתי - חופשי (רווק) מקצוע - ??? גובה - בינוני פנים - מאורכות צבע שער - בלונד צבע עינים - חום (צבע בירה)

הלינקה

New member
כן יש כתובת, בצילום השני, מאוד

מאוד לא ברור. אולי מישהו אחר יצליח לפענח.

צריך פרטים נוספים

אני בפולין -ואולי אוכל לעזור לך במידה ואקבל פרטים חסרים שם סבא ותאריך לידה שם סבתא ותאריך לידה אולי תאריך נישואים שלהם ועיר לידה-מגורים שמות הוריהם -עיר ותאריכים אחים ואחיות אם היו -שמות -תאריכי לידה -עיר אני מצאתי כמה אנשים בשם ברנט יעקב -השאלה מי הוא הנכון -צריך לשייך אותו למישהו משהו

מצאתי משהו........../images/Emo13.gif

ברנד יעקב, שהוא הסבא רבא שלך התחתן בשנת 1895 עם חווה לבית לבקוביץ, אפשר למצוא רישום לגבי ילדים שנולדו אחרי 1895, אך לצערי לא ניתן כרגע לאתר את שמות ההורים של אותם ילדים (כנראה שרישום כזה נמצא ע"ג התעודות עצמן), כך שאי אפשר לדעת בוודאות את מי לשייך לסבא רבא שלך. אני מביא בפנייך את רשימת הילדים ושנות הלידה שלהם: 1. בשנת 1897 נולדו בשם משפחה ברנד הילדים: טאובה, מריים לאיה, מאטלה. 2. בשנת 1900 נולדו בשם משפחה ברנד הילדים: בן ציון, מאטלה, גרש, מריים, שמעון נפטולה ונחמן. 3. בשנת 1901 נולדו בשם משפחה ברנד הילדים: שרה, מאשה, יוסף, איטה, שיפרה גנה. שאלה:- האם יכול להיות שאח של יעקב - ברנד לייזור התחתן בשנת 1899 עם אחות של חווה - רחלה למשפחת לבקוביץ? דבר נוסף: בקשר למשפחת פלזן, חשוב איך מאייתים את השם - האם יכול להיות שמדובר במשפחת FOLZEN? ניתן תמורת תשלום לקבל אולי העתקי תעודות לידה ותעודות נישואים של הפרטים שהעברתי לך, ועל גבי אותם תעודות אפשר אולי למצוא פרטים והסתעפויות נוספות. בברכה, דני בפולין.

למעלה