שלום

שלום

הי, אני חדשה פה, אני חצי יפנית... (אני לא משביצה או משהו, אני רק רוצה שתדעו)אמא שלי יפנית ויש לי שם משפחה אז כל שנה אנחנו טסים לשם. אני יודעת יפנית שותף וגם לקרוא...(רק 200 אותיות אבל ניראה לי שזה יספיק! מקווה להתחבר פה מהר, רומי!

הי

אני אוהבת את קארי, אבל עכשיו אין יותר דיג'ימון, נכון? אז בחופש הגדול ביפן הלכתי לספרית וידאו ושם ראיתי...

Digi Lista

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

מצטערת שעד עכשיו לא אמרתי לך,לא הייתי כאן...בכול מקרה למרות שנגמרה הסדרה כבר מזמן ודיי יבש אני אשמח שתישארי פה,תשתלבי ותשתפי אותנו בחוויות מיפן ומבכלל,תרגישי ב

../images/Emo10.gifועוד שאלה

אתם יודעים אם יש דיג'ימון 5? כי עכשיו אני מחפשת באינטרנט היפני ואני לא כל כך מוצאת...

rona92

New member
חח.. לא היה לי אינטרנט

לצערי ניתקו לנו את האינטרנט ): כנראה זה האיחוד של הפורום

remundo

New member
זה יצא רק במנגה

ואני לא בטוחה אם זה נקרא כי מישהו אחר קנה את הזכויות של זה אז זה אפילו אל אותם יוצרים, לפי מ ששמעתי זה בכלל לא דומה לשום דבר שהיה בדיג'ימון לפני זה. יכול להיות שאני טועה כי שמעתי על זה לפני שנים.

אוקיי, את צריכה להפסיק לפתוח הודעות

חדשות. כשאת רוצה להגיב להודעה מסויימת, את לוחצת על כפתור "הוספת תגובה" שבתחתית ההודעה שאליה את רוצה להגיב. אם יש לך הרבה שאלות, תכתבי את כולן באותה הודעה, או בכמה הודעות נפרדות, שכולן באות בתגובה להודעה אחת, כדי שלא יהיו מלא חדשות. ותלמדי לנצל"ש (לנצל שרשור): אם יש שרשור אוף (שרשור שלא קשור לנושא הפורום) ויש לך שאלה שלא קשורה לדיג'ימון, תכתבי אותה כתגובה להודעה הראשית בשרשור האוף. את סתם מציפה את הפורום, והודעות אחרות נעלמות בדפים הבאים, וחבל. ועכשיו לשאלה שלך: זה לא צ'אט, זה פורום. יש הבדל. פורום הוא לוח מודעות, שבו כל אחד כותב הודעה, וכל אחד אחר יכול לראות אותה ולהגיב לה מתי שמתחשק לו. את לא יכולה לשאול "כמה אנשים יש פה", כי אין פה. זה לא כמו בצ'אט, שבו יש אנשים כל הזמן. הפורום ריק לפעמים, וכשאנשים ייכנסו אליו הם ייראו את ההודעות והשאלות שלך ויגיבו אליהן. ברוכה הבאה.

למעלה