שלום !

שלום !

שלום לכולם. אני יעל . לא כמו שמי לא הכל אצלי סבבה. אני לומדת בעירוני א' בתל אביב במגמת קולנוע , כיתה ט'. שמחה להצטרף .

wizibusy

New member
שלום יעל../images/Emo13.gif

אני אשמח להסביר לך על הארגון וכו'
ואת תמיד מוזמנת לשאול שאלות ולהתקשר חופשי - 0523762636 - ים בלום. ואת במיוחד מכיוון ואת מ"עירוני א'"
חחח...מכירה את ליטל?(בטוח שאת מכירה את ליטל!) מממ...בקיצור, אני מקווה שתמצאי לך מקום להשתלב בפורום, ואולי אף בארגון.

ליטל?

מגמת מוזיקה ? אוקיי ... אז מבדיוק אתם עושים בארגון ? מה המטרה ? כל כמה זמן יש פגישות וכו' וכו'

wizibusy

New member
לא, תאטרון.

המטרות מגוונות ומפורטות באתר ארגון התלמידים. היום אני אפרסם את אתר ארגון התלמידים החדש. אנחנו,ארגון התלמידים, פועלים בהרבה רמות ומקומות, פעלנו בנושא סניף הפוך על הפוך בת"א, ופעלנו בנושא מאבק האחיות, בנוסף לכך אנחנו פועלים בשיתוף עם מועצת תלמידים ת"א בנוגע לסתימת פיות הנעשת ע"י עיריית ת"א. בינתים יש את דף הארגון הזמני, בכתובת - Www.IsraelStudentBody.Co.Il היום מאוחר יותר הכתובת הזו תכיל את אתר ארגון התלמידים החדש, אך לצערי האתר עדין לא שלם, ורק חלקים ממנו ניתנים לצפייה. אך אני מאמין שבקרוב רובו יושלם. בתאוריה אמורות להיות פגישות כל חודש, מכיוון ורצינו להתמקד בעוד קצת עשייה לפני שמפתחים את הארגון למקומות חדשים, דחינו את הפגישות, אך בקרוב, בחופש סוכות אני מקווה יהיה מפגש. ואת יותר ממוזמנת לבוא
נשמח לראותך.

למעלה