שלום

KX250

New member
שלום

היי אני אבי ויש לי שאלה קטנה אבל רק למבינים{לא לפגוע אבל זה לא מכוון לאלה ששואלים איך אומרים פרפר ביפנית}. אני גר ביפן כ5 שנים וחושב על חזרה לארץ אישתי מעונינת להיות מורה ליפנית בארץ וובכן רציתי לדעת במה זה כרוך ומה הם הקריטריונים שבהם היא צריכה לעמוד כגון תעודת הוראה וכו"... כמו כן האם ישנם בתי ספר פרטיים וכיצד מתבצעים הלימודים בארץ... מקווה לשמוע תגובות ועזרה ממכם. YO YO O TOSI YO AKEMASHITE OMEDETO GOZAIMAS..

GnomeBubble

New member
רק שאלה

אישתך יפנית? או שהיא למדה יפנית? מן הסתם זה הבדל די משמעותי. אם אשתך דוברת יפנית מלידה, אני לא חושב שיבקשו ממנה שום תעודות, ובגלל יחס הביקוש-והיצע (כמו שהוא נראה כרגע), גם תעודת הוראה אינה חובה. הנה מודעה שהעתקתי בלי בושה מקומונת סינית, אבל יכולה להיות רלוונטית גם לגבי אישתך: מורים/ות לשפות ברליץ ת. עדכון: 28/09/2005 דרושים/ות מורים/ות לשפות: איטלקית/צרפתית/ספרדית/יפנית/סינית דוברים/ות השפה שפת אם. אקדמאי/ת יתרון. יכולת הדרכה והנחיה. שעות עבודה גמישות. מס' משרה: 0669 סוג המשרה: לפי שעות אזור העבודה: חיפה והעמקים סוג החברה: שפות/תרגום אימייל [email protected] פקס: 04-8727799 לא ראיתי שום דרישות לתעודת הדרכה ספציפית, אז כנראה שזה הולך.

neko

New member
הערה: תעודת הוראה נדרשת רק ללימוד

ילדים ונוער. בשביל ללמד בוגרים מעולם לא היה צריך את זה.

raisingod

New member
פרטים

תעודת הוראה דרושה רק כדי ללמד בבתי-ספר יסודיים , חטיבות ביניים ותיכונים חוץ מזה אין צורך. הביקוש בארץ הוא די גבוה כך שיהיה לה עבודה :) אם היא דוברת יפנית מלידה אנ י מנחש שיהיה לה גם עבודה בתרגום :)

KX250

New member
תודה רבה

איך אני משיג את המודעות האילו כי בתפוז יפן לא ניתקלתי בהם. כן אשתי יפנית .תודה רבה על עזרתכם. אבי

GnomeBubble

New member
אילו מודעות?

המודעה שאני הבאתי פורסמה בקומונת סינית, אבל לא כן. אני פשוט העתקתי אותה. אני מניח שאם תבדוק באתרי האינטרנט של ברליץ/דיאלוג וכו' או אפילו תתקשר לשאול תוכל לברר על פרטים על ביקוש למורים ליפנית.

אפשר גם לנסות

לשלוח אימייל לראשי החוגים ללימודי מז' אסיה באוניברסיטאות (תל אביב, ירושלים וחיפה) ולשאול אם הם יוכלו להעסיק אותה. אם לא - אולי הם יוכלו להמליץ על אפשרויות אחרות. בכלל כדאי ליצור קשר עם יפנים שחיים בישראל כדי לברר על אפשרויות תעסוקה. בזמנו הכרתי מישהי שעבדה בבורסה ליהלומים בתור מתרגמת.

swirrrly

New member
סתם מסקרנות.. ../images/Emo118.gif

היא יודעת עברית? אם כן, איך היה בשבילה ללמוד את השפה? איך היא למדה אותה? איך אתה למדת אותה?

KX250

New member
יפנית

שנה ביפן = בערך לחמש שנים לימודים בבתי ספר פרטיים. אני ביפן חמש שנים שפה אחת הקלות שיש לפי דעתי. בכל אופן בהצלחה.

למעלה