שלום..

ויטלל

New member
שלום..

אני צריכה עזרה.. אני מגמגמת מאז שאני זוכרת את עצמי.. וניסיתי לטפל בזה בכמה דרכים: כיתה ה' זאת היתה הפעם הראשונה שהלכתי לקלינאית תקשורת, והטיפול עזר לי..לא הפסקתי לגמגם ב100% אבל בהחלט גימגמתי הרבה פחות והבטחון שלי לדבר עלה..(אפילו הסכמתי לעשות הרצאות בכיתה!) הכל היה טוב ויפה, עד שהלכתי לבית ספר חדש..חטיבה..זה הרס לי את כל הטיפול וגמגמתי אפילו הרבה יותר.. אז בכיתה ח' הלכתי שוב לאותה קלינאית תקשורת והפסקנו את הטיפול בגלל שהיא אמרה שהיא כבר לא יודעת מה לעשות איתי..ושלא כל המגמגמים מפסיקים לגמגם.. בפגישות שלנו אנחנו דיברנו המון..היא היתה כמו מן פסיכולוגית שלי..והדיבור איתה כל כך עזר לי ונתן לי המון ביטחון... אבל! עכשיו עברתי לתיכון חדש..ואני מרגישה שאני לא יכולה לדבר..זה כל כך מעצבן אותי..שדבר כל כך פשוט! כמו לדבר! אני לא יכולה לעשותת... ונמאס לי כבר..ועכשיו יותר מתמיד אני מוכנה לעשות כל דבר.. אבל אניי לא יודעת מה יעזור לי? מה זה שווה שאני שוב ילך לקלינאית תקשורת ואז שוב הטייפול יהרס כשאני ילך לצבא? או לאוניברטיה? אוף..תעזרו לי..אני אובדת עצות..

butchl1

New member
בואי נדבר על זה

היי, שמי בוריס, מגמגם, בן 20 וחצי מכפר סבא. תצרי איתי קשר במייל [email protected] נדבר על גמגום וננסה לחשוב על פתרונות. מה את אומרת?

ויטלל

New member
אני אומרת...

תודה! ואני כבר ברגע זה שולחת לך אי מייל.. ורק שתדעו שלהכנס לפורום הזה עשה לי הרבה.. אני רגילה שאף אחד לא מבין אותי..ואז פתאום אני נכנסת לכאן וקוראת שלאנשים יש בדיוק את אותם החששות שלי..והבעיות שלי.. ואני מרגישה שיש עם מי לדבר.. וזה הרבה בשבילי!

stkachov

New member
עיצה

אם את אומרת שהטיפול אצל הקלינאית תקשורת עזר לך... אז למה באמת שלא תלכי אליה שוב לכמה פגישות? מה את כבר עכשיו חושבת מה יהיה אחר כך בצבא ובאוניברסיטה?? אבל בואי נגיד שהחשש שלך מוצדק, אז מה? אז כשתגיעי למקום חדש ותרגישי שהדיבור נעשה פחות טוב, תלכי לעוד כמה פגישות אצל הקלינאיות ותשפרי את השטף. תאמיני לי שכל מגמגם היה קונה את המתכון הזה של מספר פגישות כל כמה שנים לצורך תחזוק השטף. נ.ב. יש לך כינוי יפה

stkachov

New member
אני מכיר

אבל בנים... לא בנות. כלומר השם שלי הוא למעשה ויטלי, אבל כל החברים שלי קוראים לי ויטל.

ויטלל

New member
ידעתי

ידעתי..השם המקורי שלך זה ויטלי שלי ויטל.. ובגלל זה אני לא מכירה אף אחד עם שם כמו שלי..

ויטלל

New member
בקשר לקלינאית..

אמא שלי התקשרה אליה..ואין לה מקום..והיא אמרה שהיא תחזור אלינו והיא עוד לא חזרה.. ובגלל שזה מכבי אז זה עולה 17 שקל לפגישה ויש מכסה של פגישות שאפשר ללכת..משו כזה..אף פעם לא התעמקתי בזה.. אבל..כל החיים שלי אני יחייה על קלינאית תקשורת?! אין דרכים אחרות לטפל בזה?

stkachov

New member
כל אחד ומה שעוזר לו

יש אנשים שבכלל שום דבר לא עוזר להם... אז תחשבי שאת עוד במצב טוב שמצאת טיפול שעוזר לך.

ויטלל

New member
../images/Emo50.gifתאחלו לי

אמא שלי קבעה לי ביום ראשון הבא תור אצל הקלינאית תקשורת!

younatan15

New member
היי אני בן 16 ואני גם מגמגם כמוך

אם תרצי לדבר באיסיקיו על זה אז תתחברי האיסיקיו שלי 224874904 יונתן

shuky63

New member
עד שימצאו את הפתרון המוחלט לגמגום

גמגום זו בעיה שדורשת תחזוקה קבועה ושוטפת. כל הטפולים הקימים בעצם לא באים לרפא את הגמגום(כי אין תרופה)אלא רק "לעבוד עליו" באמצעות טכניקה זו או אחרת ובדרך כלל צריך לרענן את הטכניקה מידי כמה שנים או אפילו להחליף טכניקה משום שהקודמת הפסיקה לעבוד. בזה,ויטל את לא שונה מכל המגמגמים האחרים.

למעלה