שלום!!!!!!
היי... אני מאוד אוהבת את המסרים של הסידרה למרות שלא ממש עקבתי אחרי כל פרק ופרק, וחשבתי על רעיון נחמד (לדעתי) לכבוד סיום הסדרה...
אני לא יודעת אם זה קרה לכם אבל לי קרה הרבה שבמהלך הפרקים והשיחות של ג'ואן עם אלוהים ישנם משפטים שעושים לך צביטה בלב...
לא משנה עם הפרק עסק בנושא כבד וחזק או לחילופין בבעיה של ההתאהבויות של אחת הדמויות בחבורה, כמעט בכל פרק יש משפט שגורם ללב שלך להחסיר פעימה ואז אתה פתאום חושב: "וואו!!!!!!!!
זה כל- כך אבל כל-כך נכון..... וזה נוגע בך בכל כך הרבה דרכים ו..... זה מדהים" אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוונת. אז בקיצור חשבתי למי שהקליט וגם מי שלא הקליט ויש לו מהאינטרנט או לא משנה מעין, לעשות מן אוסף של ציטטות (ציטוטים) של הסדרה ושהכותבים שפורום יוכלו לכתוב את דעתם ומה הם מרגישים. זה סתם רעיון... חבל לי שהסדרה נגמרה- היה נחמד לנסות ולהבין (גם כשהצלחנו וגם כשלא)את הבלאגןשיש לנו בעולם ואת האיש או הרוח (כל אחד באמונתו שלו יחיה) שמנסה לעשות בו סדר, או אולי ההפך- והוא זה שמבלגן לנו את החיים
ביי..........
היי... אני מאוד אוהבת את המסרים של הסידרה למרות שלא ממש עקבתי אחרי כל פרק ופרק, וחשבתי על רעיון נחמד (לדעתי) לכבוד סיום הסדרה...